URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa proposa que els càrrecs de la Patrona 2014 siguin triats per sorteig

Alternativa | 28 Desembre, 2013 00:05 | facebook.com twitter.com

Alternativa proposarà tant a l’Equip de Govern com a la resta de membres de l’oposició que els càrrecs de la darrera Patrona de la legislatura siguin triats mitjançant un sorteig com es fan amb altres figures tradicionals pollencines com els cavallets, àguiles, etc.

La proposta d’Alternativa no és per instaurar el sorteig com mètode per triar els càrrecs de la Patrona, si no fer una excepció aquesta darrera Patrona de la legislatura, el motiu que esgrimeix Alternativa per fer aquesta excepció és que hi ha pollencins que per causa de tenir la residència, lloc de treball o el seu dia a dia fora de la vila fa que els sigui molt difícil ser coneguts per la resta de la població, alguns ciutadans s’han dirigits a nosaltres per veure si es podria fer un sorteig per triar els càrrecs ja que alguns d’ells fins i tot passen per la seva feina gran part del temps fora de l’illa.

Esperem que la nostra proposta sigui recolzada per tots els grups i regidors no adscrits que formem l’actual consistori.

Normal 0 21 false false false ES-TRAD X-NONE X-NONE

Naturalment aquest article ha estat una broma per celebrar el dia dels innocents, malgrat a algú li ha tocat l’ànima, demà tornarà a sortir el sol i tornarem als problemes de sempre.

 

Normal 0 21 false false false ES-TRAD X-NONE X-NONE
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb