URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El pacte PP-PI "neteja, fixa i dóna esplendor"

Alternativa | 31 Desembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Al darrer estiu es va confirmar el nou  pacte de govern PP-PI amb l'entrada dels dos regidors actuals de CiU a l'equip de govern. un pacte que es venia forjant des que es va formar el PI i es va trencar la Lliga a Pollença (Malena Estrany i Tomeu Fuster van abandonar primer la Lliga i l'equip de govern).

Durant aquests mesos del nou equip de govern el que hem vist és un intent de "netejar, fixar i donar esplendor" a les irregularitats de l'anterior legislatura:

- Al moment d'escriure aquest article encara no s'han fet els informes aprovats en ple sobre l'auditoria, on s’observaven diferents irregularitats de l'anterior legislatura.

-  PP i PI van posar  una partida als pressupost per pagar el projecte no realitzat de l'auditori de Moneo (partida que finalment es va retirar a petició dels grups de l'oposició).

- Al ple d'octubre es van aprovar (amb el nostre vot en contra) tota una sèrie de factures irregulars (com deia l'interventor), resultat del desgavell de la passada legislatura.

- Finalment al ple extraordinari de desembre  PP i PI van presentar un acord extrajudicial  per evitar el recurs contenciós administratiu interposat per DUVA S.L. que demana a l’Ajuntament més de 124.000 euros perquè l'anterior batle i en Miquel Ramon van fer un acord verbal amb DUVA per utilitzar les seves pistes de tennis. Es tracta  d’una irregularitat total: ni contractes ni res, tot de paraula.

En definitiva, ara s’entén millor perquè s’ha fet aquest pacte entre PP i PI i perquè un partit que teòricament defensa la llengua i la cultura governa amb el PP.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb