URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dues Cares

Alternativa | 01 Gener, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Janus  fou el déu romà de dues cares. Al seu honor es va dedicar gener, el primer mes de l'any. Era el déu de les portes, el que les obria (Patulcus) i les tancava (Clusius) i el que protegia l'entrada i la sortida, la anada i el retorn.

Al 2013 que es tanca, el batle ha fet dues cares: una davant els ciutadans de Pollença i una altra davant el seu partit. Teòricament estava contra l'aplicació del TIL però a l'hora de la veritat no va anar a l'Assemblea de batles a defensar el mandat del ple.  I tot acompanyat de la senyora Isabel Cerdà, responsable de l'aplicació del TIL, que un dia dóna bones paraules a pares i docents de Pollença i al dia següent fa de fidel escudera del Secretari d'Educació per posar-se a les ordres del Círculo Balear i obrir un expedient al pollencí Jaume March, director de l'IES Marratxi.

També ha fet dues cares el PI que només defensa la llengua i la cultura als llocs on es troba a l'oposició, mentre que als llocs on governen amb el PP intenten nedar i guardar la cadira.

Amb aquest Partit Popular radicalitzat i escorat a l'extrema dreta s'ha de ser ferm i clar. A Alternativa per Pollença lluitarem perquè l'any 2014, ara obert, quan es tanqui sigui el darrer any complet de govern del PP tan a les Balears com a Pollença.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb