URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La Conselleria d'Educació força la reactivació d'una nova jornada de vaga

Alternativa | 05 Gener, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Dimarts 7 de gener es reactiva la vaga dels docents en  resposta a l'obertura d'un expedient al pollencí Jaume March, director de l'IES Marratxí  i l'amenaça de més de 30 expedients que va fer en Guillem Estarellas, acompanyat de na Bel Cerdà. 

  Com ha dit l'Assemblea de Docents:
 "No podem fer feina amb por i no podem fer feina amb amenaces. A més, hem de mantenir el sentit de la solidaritat cap a un company que ha estat expedientat per raons polítiques i amb la intenció clara d'atacar i coartar el legítim dret a la protesta per mitjà de la vaga."

 

L'any 2013 el món va viure una nova revolució històrica i, soprenentment, aquesta vegada era educativa i... mallorquina! T'imagines que sigui possible canviar el món i que, a més, el canvi comenci a Mallorca?

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb