URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cervells

Alternativa | 10 Gener, 2014 00:04 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Té raó l’apotecari embullós i la resta de cavernícoles del seu desgovern, els mestres manipulen els alumnes: ergo els ensenyen a comprendre el món i la bolla, els inicien en la cultura, els guien cap a l’amor del país llur i a d’altres coses maleites i culpables. Per altra banda la caverna no manipula: decreta, exigeix, imposa, ordeno i mando amb l’estil elegant heretat dels inquisidors, els dons, els borbons, els franquistes i falangistes de tota casta, a nuestro estilo i manera: para que se consiga el efecto, sin que se note el cuydado i por el imperio hasia Dios.

Tanmateix prest no necessitaran donar ordres, gràcies als avenços de la cirurgia del doctor Francostein els bastarà substituir els cervells dels alumnes per cervells mínims adaptats a la ideologia cavernària. I tal dia farà un any…

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb