URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

IMPRESENTABLE BEL CERDÀ

Alternativa | 09 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Ahir el Diario de Mallorca informava de que na Bel Cerdà directora general d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, de la que depèn el  TIL es va negar a respondre més de cinc preguntes sobre el TIL a una periodista del Diari d'Eivissa 

La directora general va assegurar no tenir constància que faltin recursos per aplicar el trilinguismo i rebutjant el "victimisme": "Sóc mestra, docent i hem sortit d'altres pitjors".

Nosaltres no recordam cap gestió pitjor d'educació com l'actual, en el que sí estam d'acord és que ens sortirem... Quan gent com na Bel Cerdà ens deixen de malgovernar. Respecte a que no falltin recursos és una mentida més d'aquesta senyoreta aferrada a la cadira sigui com sigui...Us recomanam la lectura de l'article de Pau Quina Jaume  sobre el comitè “d’entesos” que es passeja pels centres a intentar solucionar els problemes que s'han creat amb el TIL. Aquest comitè ja és conegut entre la comunitat educativa com “els set savis”; són set o vuit per a tots els centres. Com diu Pau si no tenen poders sobrenaturals  o de xamans difícilment solucionaran res.

 La periodista li va  preguntar llavors què faria si fos professora d'una altra assignatura i de sobte li toqués impartir la seva classe en llengua anglesa: "Buscaria materials, però no he vingut per a això", va respondre Cerdà, que a continuació es va aixecar i es va anar...

Aquesta és la vertadera cara de la Conselleria d'educació; fer un nyarro i demanar als professors que es cerquin la vida i si no t'agrada... M'en vaig. Simplement impresentable.

 Per si els companys del PP&PI no el tenen cla na Bel Cerdà forma part del PP de Pollença.

 

 
I parlant de coses més agradables i positives:

La camiseta verda fermada al Pi de Pollença, torna amb el seu amo!

 

 El proper dimecres s'estrena TAULA EDUCATIVA, un programa de ràdio on cada dimecres de 18 a 19h tractarem les notícies més rellevants sobre el món educatiu.
A Ona Mediterrània 98,0 FM. 
Si estau interessats en participar-hi o teniu sugerències, posau-vos en contacte amb el mail radiodocentad@gmail.com.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb