URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Augment de les pensions o a caramull d’altri fa bon mesurar

Alternativa | 11 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Avui un article del nostre company Mariano Moragues . Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Estic emocionat i més content que un gínjol i com jo segurament tots el pensionistes. Vaig rebre una carta de la “Ministra de Empleo i Seguridad Social”, la devota, la optimista, l’esfinge carismàtica i solidària Sra. Fàtima Báñez. La carta m’anuncia una gran noticia: a partir del 1 de gener la meva pensió ha augmentat el 0.25%sobre el complement a mínims. Això vol dir que a partir del  gener rebré 0,11 cèntims més de pensió mensual. Fa dies que pens com podré invertir aquest capitalasso, que farà me possible una vida nova, més confortable i, de passada, miraré d’estalviar una poc per si tengués un denou.

Per acabar-ho de confitar, la Sra.  Ministra me “garanteix que les pensions s’apujaran tots els anys sigui quina sigui la situació econòmica i que mai podran ser congelades”. He quedat més xalest que una cama roja, perquè amb aquesta promesa(el PP sempre compleix el que promet) no m’he de preocupar del futur. Moltes gràcies Sra. Fatimeta, ha fet un ou de tres vermells, no sé com agrair-li tanta generositat. Així m’agrada, que en posar-s’hi que ho pag. Avui per celebrar la magnificència de l’augment compraré una lletuga, mal me costi quasi l’euro i 32 cèntims anuals que me suposa la pujada de la pensió. Enhorabona a tots el pensionistes que han vist com, de cop i bolei, l’augment de la seva pensió d’enguany serà cent cavalls de força per treure el carro endavant.  

  Mariano Moragues Ribas de Pina

 

Albercocs i cireres

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb