URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Del TIL al rellotge (precs i preguntes)

Alternativa | 13 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Al darrer ple no va haver temps de contestar precs i preguntes, aquests són precs, preguntes i respostes dels anteriors plens  que encara no haviam publicat

- Demanam a l'Ajuntament que organitzi una taula rodona sobre el TIL convidant a representants de la Conselleria, representants de les famílies i dels docents.

Va contestar el batle; els espais municipals estan a disposició de tothom que el sol·liciti.

Una demostració més de la hipocresia de PP&PI a aquest tema. Només faltaria que els espais municipals comuns no fossin a la disposició de qui volgués organitzar una taula rodona sobre el TIL. Si el PP&PI es creguessin realment el que han votat al ple, tindrien una actitud més activa a aquest tema. Per altra part entenem que tinguin por a que la gent pugui escoltar i veure la pobresa d'arguments dels personatges del PP que defensen el TIL, com la senyora Bel Cerdà.

.- Amb qué criteris el regidor de noves teconologies va enviar la proposta de contractació d'una empresa bàsicament per la migració de la pàgina web a inforaiguer i dos periodistes? Per què si s'havia consulta ofertes professionals de consultors i analistes WEB després es va optar per altres perfils diferents a l'hora d'enviar les propostes? Considera el regidor normal que només hagi contestat una de les tres persones a les que es va proposar la contractació? Per què no es va convidar a més gent?

Va contestar el regidor de personal; els criteris que marcava la llei. Havia altres tasques d eomunicació de l'Ajuntament i es va convidar a gent que havia fet feina.

És més que evident que aquest negociat va ser totalment teledirigit, com al cas del director del festival,  i que el principal interès del PP&PI era contractar una cap de premsa per intentar vendre la seva feina, el que no és fàcil. A Alternativa consideram vergonyosa aquesta forma de fer contractacions i un mal començament per qualsevol persona que vulgui fer feina a l'administració pública.

.- Ens pot explicar la regidora del Port de Pollença per què no s'ha iniciat el procés de semipeatonalització de la Primera Línia del Port de Pollença?

No va contestar la regidora (quin paper més trist) sinó el batle; va dir que havia hagut problemes al traslladar la petició al Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics, ja que el projecte es finança en part a través de la regularització de places. Teòricament es farà quan finalitzi la temporada del 2014.

Un projecte molt important pel municipi que esperam que es faci bé i que no sigui vícitima de les presses per presentar-ho abans de les eleccions.

.- Com es troba el procés de contractació del tècnic de medi ambient?

La regidora de medi ambient va dir en novembre que s'estaven fent els plecs, quatre mesos després no sabem res d'aquests precs.

.- Ens pot explicar el regidor de Serveis Social la denúncia que ha fet una ciutadana sobre el seu passotisme al diari local. Segon aquesta ciutadana quatre mesos després de demanar ajuda alimentària encara no l'han contestat?

El regidor de serveis socials va dir que no era veritat i que no tenien constància d'aquesta petició.

Sí és com diu el regidor hauria d'haver enviat al Punt Informatiu una explicació  i rectificació de la notícia, nosaltres l'hem fet en ocasions i sempre s'han publicat.  És obligació  del regidor defensar l'àrea que gestiona i més a més si hi ha informacions falses i perjudicials sobre la mateixa.

.- El regidor de Serveis Socials pensa ser més actiu a les convocatòries d ela Comissió anticrisi. Quan pensa fer la següent convocatòria?

El regidor de serveis socials va dir que la pensava fer al mes de desembre o de gener.

Ha arribat març i encara no s'ha convocat la reunió. La veritat que ja hem desistir de fer funcionar aquesta comissió amb aquest govern que ha demostrat un desinterès total en fer funcionar la  comissió que van votar.

.- Ens poden informar de que han fet els darrers mesos per ajudar a que tiri endavant el projecte de centre de tipificació del ramat oví de la Cooperativa.

Va contestar el batle; el Consell es va desentendre del interès general.

El que és cert és que el projecte del centre segueix aturat i la Cooperativa segueix considerant que ha tingut molt poques ajudes per part de les institucions per tirar endavant el projecte. A Alternativa consideram fonamental ajudar a la diversificació de l'economia. i donar el màxim suport als productes locals.

.- Ens pot informar el batle de quines possibles solucions ha plantejat el Ministeri de Medi Ambient als fondejos il·legals de la badia?

Va contestar el batle; que han informat al Secretari d'Estat que estiueja en eu moll.  

Sembla que no veurem la solució a aquest tema aquest estiu.

.- Quin cost tenia ajustar el rellotge del campanar per part d'un rellotger professional.

Després d'una llarga explicació el batle no ens va contestar. Vam insistir en gener i va contestar que es troba en procés d'arreglar-ho i que han demanat assessorament a un rellotger expert per ensenyar a personal laboral a fer aquest feina.

Ens sembla una bona solució.

Articles i vinyetes Ferrán Aguiló

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb