URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gràcies. Vuit anys a Balearweb.

Alternativa | 19 Març, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

El 26 de febrer del 2006, a les 13.30 del migdia, vam crear el bloc Urxella a Balearweb, anteriorment haviam estat a altre servidor. Hem arribat als 2.937 articles i als 31.585 comentari. Moltes gràcies a Balearweb que ens dona aquest servei gratuïtament, a tots els columnistes que haveu escrit i escriviu a Urxella,  i a tots vosaltres; els nostres seguidors, lectors i comentaristes que haveu fet possible que aquest bloc s'hagi convertit en un dels blocs polítics més visitats de Mallorca i un referent a Pollença.  Volem donar les gràcies especialment a tots els que haveu enriquit "Urxella" amb comentaris, crítiques, suports i opinions raonades i argumentades.

Consideram que és imprescindible que la política sigui transparent i participativa i que la gent pugui conèixer de primera mà com es gestiona  l'administració del seu propi municipi. Per això no només informam de la nostra feina, sinó que també hem publicat ordenances, plens,  juntes de govern i altres documents de l'Ajuntament d'utilitat pels ciutadans. Igualment hem rebut per part dels ciutadans precs, preguntes, informació, crítiques...Si no fos per vosaltres i per la dedicació dels nostres redactors i per la bona feina i voluntat dels nostres columnistes, no seríem aquí on som i per això ho agraïm i ens fem el propòsit de seguir creixent com fins ara.

A més del bloc tenim una llista de correu on us podeu apuntar (només l'heu de demanar al nostre correu alternativaperpollenca@gamil.com), un perfil a facebook (al que ja tenim 3861 "amics") i a twitter (379 seguidors)  i una pàgina web on trobar de forma sistematitzada tota la informació de què és Alternativa, com funciona, objectius, estatuts, afiliació...Per  facilitar la tasca de recerca i visualització de la feina feta, hem agrupat de forma senzilla totes les mocions que hem anat presentant, les actes dels plenaris, les actes de les juntes de govern, etc. I encara més, podreu trobar totes les revistes Urxella en paper que hem publicat des del 1981 fins avui en dia, així com les notes de premsa. Tot això i més, dissenyat de forma senzilla i fàcil de manejar, perquè pogueu seguir tota la nostra tasca política més enllà del publicat al bloc Urxella, on la informació immediata prima sobre l'estètica i on les informacions són més difícils de trobar.

Altres partits obriren els seus blocs, perfils de facebook i pàgines web just abans de les darreres eleccions i ara semblen abandonats o prou inactives. El darrer exemple seria el bloc i el perfil d'UMP, inactius fa setmanes.  El més trist és que alguns com el PP, que no publica res al que era el seu perfil de facebook,  des del 25 de juliol, del 2013, utilitzen després doblers i mitjans públics per contractar una cap de premsa i utilitzar mitjans institucionals com la pàgina web i el facebook de forma partidista. Ens imaginam que quan s'apropin les eleccions es tornaran a recordar d'internet, la transparència, esperam que els ciutadans es recordin que la transparència i la participació no són cosa només de les eleccions.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb