URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ja tenim seu

Alternativa | 01 Abril, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Plens d’orgull i satisfacció ens complau comunicar a tots els nostres simpatitzats, afiliats i amics que, a la fi, tenim una seu física.

Es tractava d’un somni llargament desitjat per tots els que formam part d’Alternativa per Pollença. Com a partit en clar creixement, s’estava tornant una necessitat absoluta trobar un espai físic que servís per albergar  tots aquells esdeveniments que el funcionament del nostre partit demanda avui en dia. Tothom sap que som un partit assembleari, i les nostres reunions ara es faran a una sala com cal, amb una taula com cal i cadires capitonades i tot. I no només això. Els nostres simpatitzats i amics sabran on s’han de dirigir per fer-nos arribar totes aquelles queixes i tots aquells suggeriments que han fet d’Alternativa per Pollença el partit amb més repercussió ciutadana. Ja no farà falta telefonar als nostres regidors, ni deixar comentaris al blog (des d’aquí volem aprofitar per saludar ben cordialment als nostres trolls). Bastarà passar-se per la seu i el nostre departament d’administració (perquè, clar, tendrem personal en horari d’oficina) atendrà totes aquelles comunicacions que se’ns facin.

La veritat és que no ha estat fàcil trobar el lloc adient per tot el que s’ha dit. Finalment, i després de molt de cercar, la Fortuna i un hàbil agent immobiliari varen guiar les nostres passes fins al carrer Jonquet nº 62 baixos. Només va fer falta una bona neteja (estranyament, en terra hi havia unes plomes com de gavina) i canviar el blau de les parets per un color una mica més vermellós  per sentir-nos com a casa.

En fi, ja sabeu que, a partir d’avui, dia 1 d’abril, si voleu res d’Alternativa per Pollença, ens trobareu al carrer Jonquet, 62. Vos hi esperam!

Encara no hem pogut posar el nostre logo i el llaç a la façana però hem fet un fotomuntatge per acompanyar l'article. També volem eliminar les barreres arquitectòniques.

 
 
Des d'Alternativa esperem que hagueu tingut un "Happy April Fools' Day"
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb