URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Consens en l'esport

Alternativa | 21 Abril, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

          Venim denunciant des de fa temps la manca de planificació i la improvisació de l'ajuntament en el tema de les instal·lacions esportives. Prest farà un any des que els membres de CiU van entrar a formar part de l'equip de govern i de que el seu portaveu Joan Ramón Mateu fos anomenat  regidor d'esports.  Tot i que els nous regidors varen prometre cercar el consens, el cert és que la realitat ha mostrat tot el contrari. Nosaltres entenem que decidir les coses i fer-les públiques a la premsa o al seu bloc sense  demanar tan sols l'opinió del regidors de l'oposició no es pot qualificar com a cercar consens.

            Sembla que a més dels 428.000 euros que volen invertir en la millora de les instal·lacions esportives al Port, gran part dels quals van destinats a canviar una gespa del camp de futbol i a construir les noves pistes de pàdel on ara hi ha la pista de futbet, ara volen dedicar 70.000 euros en construir una pista  esportiva multifuncional als terrenys de l'IES Clara Hammerl.

            Ja fa temps que vàrem plantejar al regidor Roca la necessitat de millorar el conveni amb l'IES Clara Hammerl per tal que l'ajuntament assumís la gestió del les instal·lacions esportives en horari no lectiu . Recordem que actualment el pavelló de l'IES es utilitzat pel Club Bàsquet Eu Moll, que el fan servir per als seus entrenaments i partits. A més a més li vàrem fer arribar una sèrie de mesures concretes:

                Tancar o separar mitjançant una tanca les instal·lacions esportives (incloses les exteriors) de la resta de les instal·lacions de l’IES.

                Adequar els vestuaris i els banys que actualment estan en mal estat. Enguany han solucionat el tema de l'aigua calenta però no hi ha vestuaris per als arbitres.

                Assumir de forma real la vigilància de la instal·lació (evidentment fora de l’horari lectiu). Actualment es trasllada aquesta responsabilitat al club, especialment als entrenadors.

                Integrar la gestió d’aquestes instal·lacions esportives dins un pla de manteniment de les instal·lacions esportives del Port de Pollença o de tot el municipi. Actualment no hi ha un pla de manteniment de la instal·lació, només es fan actuacions o reparacions puntuals que realitzen l’ajuntament o l’IES depenent de qui sigui l’interessat.

            Pensam que no té cap sentit dedicar 70.000 euros a una pista multiesportiva que quedarà aïllada, quan es poden aprofitar dos camps de bàsquet i un de futbol externs, així com un espai molt aprofitable per jugar els nins.  Com hem vingut denunciant, el problema de Pollença més que de manca d'instal·lacions és de manca de personal i d'una estructura organitzativa del manteniment de les instal·lacions.

            Tornam a recordar al regidor d'esports que la millor manera de arribar a consens en el tema dels esports es convocar una assemblea de l'Àrea d' Esports, en la qual el tècnic treballava amb l'anterior regidor.

Aquí podeu trobar altres articles on podeu seguir la manca de planificació de l'ajuntament en el tema de les instal·lacions esportives:

Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho http://alternativa.balearweb.net/post/117402

Personal abans que noves infraestructures (àrea d'esports)

http://alternativa.balearweb.net/post/116729

 Joan Cifre Cerdà

 

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb