URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Marina Llobera portaveu i candidata a batlessa

Alternativa | 02 Maig, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

La cap de llista i candidata a batlessa d'Alternativa per Pollença a les eleccions municipals de 2015 serà na Marina Llobera Vicens. Té 30 anys, és llicenciada en Filosofia i professora d'ensenyament secundari. Na Marina també serà a partir d'aquest moment la nostra portaveu.

Vinculada des de fa temps de forma activa a l'assemblea d'Alternativa, és la persona que en el segon Congrés del partit triàrem per encapçalar la llista a les properes eleccions municipals. Ja que a Alternativa apostam per la renovació, com una eina més per evitar la profesionalització de la política. Els membres d’Alternativa per Pollença no podem ocupar un càrrec, ja sigui públic o intern,  durant més de dues legislatures consecutives i en Pepe García ja ha estat dues legislatures cap de llista i  regidor.  L'assemblea proposà na Marina com a candidata i ella assumí la responsabilitat amb la mateixa energia amb què ha estat treballant en els darrers temps dins i fora d'Alternativa. Sense cap dubte, estam convençuts que ella és la persona adequada per donar continuïtat i un nou impuls a l'esquerra alternativa de Pollença.

Acostumada a treballar en equip, a manejar assemblees i a cercar consensos per sumar, és la candidata que Alternativa necessitava per treballar en un doble sentit: augmentar el pes i la importància de l'assemblea com a òrgan de decisió del partit, i presentar de nou un projecte per governar. Tenim clar que som una força municipalista, que no hem deixat ni un sol moment de treballar per al poble fent una oposició constant i seriosa, però també pensam que és necessari que canviïn moltes coses del nostre poble, i això només es pot fer des del govern. Des d'Alternativa pensam que la tasca de la batlessa ha de ser coordinar, propiciar consensos i facilitar la participació del poble en la presa de decisions, tant en els plens com fora.

     Na Marina encapçalarà una candidatura de ruptura democràtica per trencar amb les formes i el fons entorn del què gira la política municipal a Pollença des de la recuperació de les institucions democràtiques. Aquesta candidatura es presenta per a que sigui el poble qui governi, sempre a partir d'unes bases de predomini del bé comú sobre l'individualisme, de la cooperació per sobre de l'enfrontament egoista, per rompre amb el clientelisme i promoure la participació política activa més enllà de les votacions cada quatre anys. Per intentar obrir vies d'economia social i de proximitat, i fomentar un teixit associatiu que dinamitzi una vida cultural excessivament institucionalitzada i buida.

     Pollença té un passat fortament arrelat a l'esquerra, i na Marina, encapçalant la llista d'Alternativa per Pollença, és qui millor pot recollir aquesta herència política per a que torni esser una opció de futur.

 

 
Fotografies de Biel Perelló dels actes i presentació de l'1 de maig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb