URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Acte polític, 1 de maig a Pollença

Alternativa | 04 Maig, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Alternativa per Pollença recupera la celebració de l'1 de maig a Pollença amb un acte polític.

Després d'unes quantes dècades, a Pollença hem tornat a celebrar el Primer de Maig. L'assemblea d'Alternativa per Pollença va organitzar un acte polític que va tenir lloc a la Plaça dels Seglars i en què assistiren més d'un centenar de persones.

L'acte va començar amb una sèrie de parlaments que giraven entorn a l'1 de maig, a càrrec d'alguns membres de l'assemblea d'Alternativa. Així, primerament, Pere Josep Coll va fer un repàs sobre la història del dia 1r de maig històric i per què es commemora. Antònia Cerdà el seguí amb una intervenció de caire més filosòfic sobre el concepte de treball en l'actualitat i com ha canviat la seva percepció en l'actual context de crisi econòmica. Tomeu Sales acabà el torn dels parlaments amb una sèrie de reflexions de per què és necessari reivindicar el primer de maig avui.

A l'acte s'aprofità també per presentar públicament la nova portaveu i propera candidata a les pròximes eleccions municipals. El regidor Pepe García la va presentar i Marina Llobera es va dirigir als assistents per animar a participar activament del projecte, a la vegada que a qualsevol forma d'organització popular.

En l'esdeveniment tampoc hi va faltar l'humor crític i en la zona de l'escena s'hi va posar una escala de collir figues en què, sota el hashtag #defensamlodetots , en lloc de sobrassades, es va penjar distints cartells reivindicant educació i sanitat pública, habitatge i treball digne, avortament lliure, justícia universal... L'acte va acabar amb un concert de Jonny on the rocks i una picada a partir dels plats que membres i simpatitzants varen preparar per l'ocasió.

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb