URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

NO HI POTS FALTAR AVUI! Solidaritat amb les encausades i Anuari de contrainfo

Alternativa | 23 Maig, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui teniu l'ocasió de conèixer la feina de Contrainfo.cat  i de tenir informació de primera mà de Les encausades de la Conselleria que ens contaran el seu cas i el proper judici a que s'enfronten. No  hi pots faltar!!

 A LES 20:00 a la Plaça Major al c/Carritx de Pollença, al costat de la peixateria.

Ahir  fa 2 anys unes 50 estudiants de la UIB entraven a la Conselleria d'Educació de les Balears per protestar contra les retallades i els atacs a la llengua catalana. Dos anys després, i enmig d'una campanya mediàtica en contra per part dels mitjans (http://contrainfo.cat/temes/criminalitzacio-i-repressio/comunicat-telemadrid-no-informa-criminalitza-la-protesta-ara-ha-tocat-a-les-encausades/), esperen un judici polític, impulsat pel Govern de les Illes, on les Encausades només accepten una resolució, l'absolució.

Avui a Pollença podeu donar suport a la campanya per l’absolució dels encausats. Si l’educació és el futur, cal lluitar per aquesta ara més que mai. Davant la repressió als estudiants que lluiten, la millor defensa és la nostra solidaritat.
Ens retallen i ens acusen, absolució encausades conselleria!

Respecte a Contrainfo.cat el seu anuari que per tercer any fa balanç de les lluites que s’han donat durant l’any 2013 a la nostra illa. La publicació sols ha estat possible gràcies a una quarantena d’activistes que amb el seu testimoni, feina i esforç han contribuït a crear un document molt valuós a l’hora d’analitzar l’escenari dels moviments socials a la nostra illa que, a més, desmenteix la típica idea que a Mallorca ningú no es

L’Anuari 2013 és un llibre d’unes 80 pàgines en el qual es pot trobar un resum de les principals notícies de l’any que han aparegut al web, un balanç general de les lluites socials realitzat per les persones que formen part de contrainfo.cat, un tractament específic de la repressió documentant els casos que s’han donat durant els dos darrers anys i un important nombre d’articles on són les mateixes activistes les que realitzen un anàlisi de les diferents lluites mallorquines a les quals participen. En aquest sentit, la vaga indefinida de docents ha estat un referents de lluita i mobilització en tota la història de les Illes i, per això, l’Anuari també comptarà amb un especial que donarà una visió global i panoràmica de la mateixa.

 Aquesta presentació anirà a càrrec de membres del projecte Contrainfo.cat i en acabar es podran comprar exemplars de l’Anuar.

Anuari dels anys anteriors en format pdf:

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb