URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

PP&PI canvien el model de les platges des de l'opacitat

Alternativa | 24 Maig, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Una vegada més els grups de l'oposició (UMP no se sap on és) hem unit la nostra veu per renúnciar l'opacitat i falta de diàleg de l'equip de govern PP&PI

A l'enllaç teniu tota la informació sobre la licitació de l'explotació dels serveis a la platja que s'està realitzant en aquest moment

 

NOTA DE PREMSA CONJUNTA DELS GRUPS MUNICIPALS D' ALTERNATIVA PER POLLENÇA, PSOE, PSM I  ESQUERRA REPUBLICANA

Els grups municipals de l’oposició citats denunciam l’opacitat, i  la nul·la voluntat de l’equip de govern del PP-PI de debatre i cercar el consens amb els partits de l’oposició per decidir quin model de platges volem  pel nostre municipi.

A l’explotació dels serveis de platges per enguany s’han introduït nous serveis dels que no s’ens ha informat  a cap partit de l’oposició. Les platges de Pollença fins l’any passat no havien comptat amb cap instal·lació temporal de quiosc al considerar-se que aquest tipus de serveis havien de ser prestats pels establiments situats darrera la platja. Ara al quiosc que ja es va instal·lar el passat any se n’afegeix un altre a no gaire distància, així com nous serveis:un parc aquàtic, amarraments i Flysurf a la Gola, hamaques balineses, amarraments a la Gola, un centre de massatges, caixes de seguretat, una escola de vela a Can Cullerassa.... Un canvi  important de model de les platges, que s’hauria d’haver comunicat i consensuat entre tots els grups, més encara tenint en compte que es licita per la temporada 2014 prorrogable per tres temporades més, o sigui que afecta a  la següent legislatura.

És totalment inadmissible que es canviï sense cap tipus de debat públic ni polític el model de serveis de les platges. Al principi d'aquesta legislatura tots els partits varem consensuar una licitació per quatre anys que ara, sense haver-se esgotat el termini, s'ha canviat unilateralment per part de l'equip de govern sense cap tipus de consens ni tan sols comunicació.  A sobre quan, a més a més, el nou projecte d’instal·lacions de temporada no s’ha aprovat per cap òrgan municipal, només la licitació per part de la Junta de Govern. Els grups de l’oposició ( Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra) consideram que la incorporació de nous elements, activitats o serveis a les platges hauria ser objecte de debat públic i polític en el Ple de l’Ajuntament i no anar als fets consumats. Entre altres temes consideram que seria convenient  debatre si és necessari incorporar dos quioscs a la platja quan hi ha suficients establiments a uns metres de distància per  donar aquests serveis. Per altra part resulta inaudit que per instal·lar el nou quiosc es vulguin “trasplantar”  vuit tamarells. Un altre aspecte que ens ha sorprès és la decisió  de desplaçar els jocs infantils que fa anys que els licitadors ja haurien d’haver instal·lat a la platja, i que actualment no existeixen, al costat d’un dels quioscos. És clar que l’equip de govern prioritza la comercialització de la platja i els serveis de pagament per davant dels serveis públics gratuïts.

En noms dels grups indicats

Alternativa per Pollença, PSOE, PSM i Esquerra

 

 Un dels nous serveis que més crítiques ha aixecat ja, és el pac aquàtic previst a la platja dels Tamarells de 1600 metres quadrats. Cal recordar a més a més que fa anys que s'haurien d'haver instalats parcs infantils a la platja per part  i no s'ha fet.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb