URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Participació, lluita i solidaritat

Alternativa | 26 Maig, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 

Com ja hem estat anunciant, volem impulsar la celebració d'assemblees temàtiques per tal de poder reflexionar amb més profunditat en els temes que ens preocupen i, entre tots, poder consensuar posicionaments i propostes, de cara al programa i al full de ruta d'Alternativa per Pollença.
 
La primera assemblea d'aquest tipus se celebrarà el proper dimecres 28 de maig a la Sala de Conferències del Claustre (s'entra pel carreró del Centre de Dia) de Pollença i el tema a discutir és el de la PARTICIPACIÓ CIUTADANA. Partim de la idea que aquest és un tema transversal i fonamental en el model de política que perseguim i que la participació ciutadana no es pot reduir a una àrea de l'Ajuntament que ningú sap ben bé a què es dedica, ni a paraules buides i cops d'efecte quan el govern vol legitimar una actuació. 
 
L'assemblea, com totes, és oberta i vos animam a assistir i a aportar la vostra opinió i les vostres idees. Es tracta, com ja hem dit en una altra ocasió, de participar activament, de crear base i organització popular; es tracta en definitiva de, entre tots, construir l'Alternativa.

 

A Alternativa per Pollença donam suport a la vaga de fam d'en Jaume Sastre i a  les Encausadesde la Conselleria

Mentre la lluita continua  i el passat dijous 22 de maig ha tornat a ser una data important per a la mobilització del sector educatiu contra la intransigència del Govern Bauçà i en reclam de la represa de les negociacions. Més de tres mil persones van participar a la manifestació des de la delegació del Govern fins al Consolat de Mar.

Reiteram els nostres ànims i solidaritat amb en Jaume Sastre, que demana al president Bauçà que s'assegui a negociar, arriba avui al seu 19è dia de vaga de fam. Vaga de fam per una educació digna, de qualitat i en català

Us recomanam veure   DECONSTRUCTING BAUZÁ. LA MENTIDA FLAGRANT.

Divendres vam gaudir de l'acte de contrainfo. La nostra portavue i candidata,na Marina Llobera, va fer la presentació i va introduir la xerrada parlant de la importància dels mitjans de comunicació, dels interessos que hi ha darrera i del important que són els mitjans de contrainformació. A Mallorca tenim la sort de tenir el projecte de Contrainfo.cat  que es va explicar en Biel  i que va presentar el seu anuari que per tercer any fa balanç de les lluites que s’han donat durant l’any 2013 a la nostra illa. Un llibre en el qual podeu trobar un resum de les lluites socials de Mallorca, un tractament específic de la repressió documentant els casos que s’han donat durant els dos darrers anys i un especial dedicat a la vaga indefinida de docents.

En Joan ens va explicar com va ser la pacífica ocupació de la Conselleria i les manipulacions d'alguns mitjans de comunicació i el judici al que s'enfrontent Les encausades de la Conselleria que ens contaran el seu cas i el proper judici polític a que s'enfronten.

Més fotografies de l'acte al nostre perfil de facebook

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb