URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Concentració, llibre i beques.

Alternativa | 08 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

  El grup de suport a Jaume Sastre,  professor de l’IES Llucmajor, que ja fa un mes que fa vaga de fam, ha convocat per diumenge a les 21.00 hores els ciutadans de Balears a concentrar-se a les places de les Illes i encendre espelmes. El seu estat de salut és de vegada més dèbil. Els darrers informes mèdics ja preocupen el seu entorn social i familiar: les darreres analítiques de laboratori mostren presencia de nivells elevats d’àcid úric, indicatius de que ja s’està consumint proteïna i massa muscular. Sastre demana al president del Govern, José Ramón Bauzá, que accedeixi a dialogar i negociar amb la comunitat educativa.

A Pollença la concentració es farà a la Plaça Major, us esperam, el sacrifici que fa en Jaume mereix el nostre suport. Com diu el propi Jaume:

" La vaga continua. No crec que demani res de l'altre món. Deman senzillament que es reiniciïn les negociacions amb els comitès de vaga i que el Govern va interrompre el passat mes d'octubre. Hi ha un conflicte obert amb una vaga indefinida vigent convocada i que no s'ha desconvocat. En aquest cas, les negociacions per cercar un acord satisfactori per a les dues bandes s'ha de cercar en una taula de negociació amb els comitès de vaga de l'Assemblea i dels sindicats.No puc acabar sense tornar agrair una vegada més les múltiples mostres de suport.

Una abraçada, Jaume Sastre" 

 

 

 


Èxit de la presentació del llibre "Els tentacles de les tenebres. Un govern contra l'escola" al club de Pollença, organtizat per l'Assemblea Educativa de Pollença.

L'autor Marcel·lí Guerrero va explicar com la política educativa de les Illes Balears està marcada per un grupuscle poc representatiu ni representable, el Círculo Balear, que dicta les línies mestres del programa educatiu i cultural del Partit Popular que no està executant des del Govern el programa educatiu que presentà en les darreres eleccions autonòmiques: Decret de trilingüisme, Llei de símbols i Decret de Registre de llibres de text...

Les conseqüències són una radicalitat i una obsessió malaltissa contra l’Educació i contra la nostra llengua i cultura mai vists en altres períodes de Govern del Partit Popular. Així, fins i tot la campanya de descrèdit dels docents, la inducció a la repressió i persecució i a la denúncia contra el nostre col·lectiu, també ha estat induïda des d'aquest grupuscle radical, a l'ombra de la FAES.

L'origen del llibre és el bloc; Aló Senyora Camps


Imatges de la presentació d'ahir de l'Assemblea Educativa.

 

 


La FAPA Mallorca i Assemblea de Docents  han explicat aquesta setmana, les seves propostes en matèria d’ajudes i que es poden resumir així:

Convertir les ajudes en beques, perquè es convoquin i concedesquin a priori i no els curs següent, com passa en aquests moments.

Ajustar els recursos a les necessitats, a partir d’un estudi tècnic seriós.

Incrementar els doblers destinats a beques.

–Utilitzar els doblers estalviats en la vaga dels docents per crear un fons de contigència.

–Aconseguir una línia d’ajuda que pugui cobrir el 100% en casos de necessitat real.

És evident que en aquests moments, les ajudes econòmiques no arriben ni on ni quan han d’arribar i la situació d’emergència de moltes famílies fa que trobar-i solució sigui una prioritat. És el dret a l’educació gratuïta i universal el que està en joc.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb