URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Llums per en Jaume Sastre

Alternativa | 09 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Aquest és el missatge que es va llegir ahir a la concentracióa la Plaça Major de Pollença en solidaritat amb en Jaume Sastre simultània en més de 40 places arreu de les Illes, en suport a Jaume Sastre, que fa 31 dies que és en vaga de fam demanant diàleg per una educació digna, de qualitat i en català.

MISSATGE DE JAUME SASTRE

(8 de juny de 2014, 32è dia de Vaga de Fam)

Molt bon vespre a tothom!

Com ahir i com sempre, avui és un altre dia per demostrar que defensar la llengua, la cultura i el territori no té data de caducitat. Hi ha moltes de causes justes i nobles per les quals lluitar arreu del món, però la nostra llengua, la de
Ramon Llull i la dels nostres pares, des de 1229 ençà, només té els seus parlants per fer-la viva i plantar cara als enemics que la volen exterminar. L'Educació és la garantia que fa possible la supervivència del nostre poble. Ningú no té dret a alterar el model de convivència amb imposicions polítiques, allunyades de la realitat social, sense el consens imprescindible amb els professionals i els qui en saben.

Avui, per brindar suport a la Vaga de Fam Indefinida en curs, s'ha fet una convocatòria que ja ha superat els quaranta municipis de les Balears. Jo no hi podré ser per raons òbvies, però vull fer arribar el suport a la convocatòria i transmetre la convicció que defensar la llengua és defensar el nostre poble d'ahir, el dels nostres padrins, i encara més el de demà, el dels nostres fills i els nostres néts. Sabem que el ritme de vida i les circumstàncies dificulten distreure el nostre temps, però vull reforçar aquesta crida a anar avui a les places de les nostres viles per enllaçar-nos i agermanar-nos, talment com es va fer el passat 31 de maig a a Plaça Major de Palma. No ens faran callar! Lluitarem sense descans ni desmai a favor de la llengua, de la cultura, de la identitat i per un ensenyament digne i de qualitat per a tothom. Que avui s'escolti també la llum de les espelmes com un crit, als vuit vents del món, a favor del diàleg i de l'entesa. 

Amigues i amics, us tinc i us sent més a prop que mai. Mantinc la seguretat i la convicció que, amb la vaga de fam, no es fa altra cosa que una crida sensata a la racionalitat i al diàleg. El vostre suport és el meu aliment. Amb ell, no tinc cap dubte en renovar i refermar la meva decisió.

Moltes de gràcies!

Jaume Sastre Font

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb