URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Idiomes

Alternativa | 14 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail 

Ja sé que n'hi ha que es queixen que aquest país no té el nivell cièntific i tecnològic de, posem, Alemanya o Estats Units, però no hi manquen cervells desfets que desembullen enigmes grossos comparables al del nus gordià. Si en voleu un exemple vos posaré el d'un portantveu de la taifa blavera i cavernària valenciana que pegant-se martellades al seu cap de pedra ha aconseguit la comprensió oral, anal i escrita de la llengüa ibèrica.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb