URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Veniu a l' Assemblea

Alternativa | 16 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest dijous 19 celebrarem una assemblea ordinària a les 20:00, avui l'Ajuntament ens ha informat de que no la podiam fer a la sala de conferències del claustre (l'haviam sol·licitat per escrit fa 11 dies), estam cercant un lloc alternatiu, demà us informarem on la farem. Des de que existeix Alternativa les nostres assemblees sempre han estat obertes i tots els ciutadans que han vingut han tingut veu i vot. És possible construir una ciutat diferent.

L'ordre del dia és:

1-Informació 
Parlarem de les mocions que prsentam al ple, la feina institucional, la Trobada d'Unitat Popular a Catalunya i a Mallorca...

2-Feines a fer
Sempre hi ha feina a fer i a organtizar. Entre altre el reglament de participació i procés participatiu pel tema peixateria...

3. Relacions polítiques. 
Continuarem parlant de la nostra proposta unitària; una assemblea unitària i municipal de persones i de la relació amb altres forces polítiques...
 
4. Actes i accions 
Comentarem les properes accions i assemblees temàtiques a organtizar...

5. Camí a les eleccions. 
A menys d'un any de les eleccions hem de començar a planificarla temporalització...

6. Varis 
Propostres, precs i preguntes...

Alternativa per Pollença tothom és important. Per tant, nosaltres no comptam amb comitès de savis, comitès executius, ni coordinadors que decideixen per a tothom, sinó que l’Assemblea, constantment informada i demanada (ja sigui per correu electrònic o per l’assemblea mensual) és el vertader motor d’Alternativa per Pollença.

- Som un partit local; tot i tenir la consciencia oberta a l’esdevenir mundial, fem feina a i per Pollença. Alternativa per Pollença és sobirana per si mateixa, sense ordres, polítiques, ni normes imposades des d’alt.

- No som polítics professionals ni aspiram a ser-ho. Els membres d’Alternativa per Pollença no podem ocupar un càrrec electe durant més de dues legislatures consecutives i no podem tenir més d’un càrrec, ja sigui públic o intern. La major part del sou dels nostres regidors és pel partit. A Alternativa per Pollença simplement som un grup de ciutadans amb ganes de fer feina per un canvi en les formes de governar i gestionar els nostres doblers. Tots tenim altres feines.

Necessitam  militants actius, cosa que fa que la militància en aquest partit no sigui tan fàcil com en altres, però que per altre part permet expressar la seva opinió i iniciatives a tots els militants per igual. Demanam als ciutadans que a més de demanar-nos "més branca" ens donin una mà. Hi ha molta de feina per  fer una bona oposició que un dia ens permeti governar i assolir el tant necessari canvi a Pollença. 

Així que ja sabeu, si voleu participar d’un partit transparent i participatiu on se vos escolti sincerament, on se vos tengui en compte, on no se vos amagui res i sigueu part d’ell al nivell que vosaltres trieu... estarem encantats de comptar amb vosaltres.

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a la nostra pàgina web.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb