URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Guerra de cadires

Alternativa | 26 Juny, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Després de quatre mesos PP i PI (CiU i Lliga) han estat incapaços d’arribar a un nou acord de govern per fer el repartiment d'àrees de l'Ajuntament, fet que està afectant al funcionament de l'Ajuntament. A Alternativa denunciam que aquesta guerra de cadires està afectant negativament a la gestió municipal.


Al mes de març van presentar la seva dimissió els dos regidors no adscrits (Malena Estrany i Tomeu Fuster) i el regidor de Ciu (Miquel Ramon) que van ser substituïts per Marilen i Margalida Capllonch (Lliga) i na Teresa Ferrer (CiU). Totes aquestes dimissions han suposat que el batle acumuli la gestió d'àrees: Planificació i urbanisme, Cultura amb el Festival, Joventut, Cala Sant Vicenç i Banda de Música. Pel camí han desaparegut el que abans eren àrees delegades com la Ràdio i Mediació cultural. És impossible i contraproduent que una persona pugui gestionar correctament el que abans feien quatre, a més de ser un excés de poder.

El PI assegura que no el preocupen les àrees i que l’Ajuntament funciona amb normalitat... però la realitat que percebem i que ens han fet arribar els ciutadans a Alternativa és ben diferent. Si no els preocupen les àrees no s'entén que en quatre mesos no hagin estat capaços d'arribar a un acord. I si no han arribat a aquest acord resulta difícil creure que puguin coordinar-se bé per governar. Per altra part resulta injustificable tenir tres regidores a l'equip de govern sense cap àrea delegada durant quatre mesos quan resta menys d'un any per les eleccions.

La situació és especialment greu a la Cala Sant Vicenç que a aquesta legislatura ha tingut els següents responsables: Tomeu Fuster (Lliga), el batle Tomeu Cifre (PP), Miquel Ramon (CiU) i ara, de nou, el batle. Cal tenir en compte a més que a la Cala Sant Vicenç, nucli que la darrera legislatura ha patit un abandonament evident, s'ha fet el canvi de gestió de l'aigua, que està donant lloc a diversos problemes que es podien resoldre millor i més ràpidament amb un regidor delegat. De fet, hi ha ciutadans que estan protestant pel tema fa dies i fins divendres que ve el batle no ha trobat temps per reunir-se amb ells.

A Alternativa per Pollença demanam després de quatre mesos a PP i PI, una mica de responsabilitat i que acabin la seva guerra de cadires pel bé dels ciutadans, que s'asseguin i negociïn un nou repartiment d'àrees abans del ple ordinari de dijous.

A aquest pas les noves regidores no van tenir temps de gestionar res

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb