URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dijous assemblea popular oberta.

Alternativa | 07 Juliol, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest dijous 10 celebrarem una assemblea  a les 20:00 a la sala de conferències del claustre. L'assemblea és popular i oberta; tots els participants tenim veu i vot. Davant la situació actual és clar que s'ha de reaccionar.  Cal una nova forma de fer política, partint d’un principi de radicalitat democràtica, treballant de forma assembleària i horitzontal, on els ciutadans assumeixin la seva part de responsabilitat i no ho deleguin tot en els polítics. Ara és el moment de sumar esforços amb totes aquelles persones i col·lectius que compartim la voluntat de fer avançar Pollença cap a nou escenari de democràcia plena social i econòmica". Per això us animam a venir i  participar a  l'assemblea.

 El nostre òrgan de decisió màxim és l’Assemblea . De les conclusions tretes de l’Assemblea se’n pren bona nota i son les polítiques que s’han de seguir. És important obrir espais de debat entre els ciutadans per parlar dels temes que ens toquen d’aprop, proposar idees i trobar canals on construir aquesta realitat més propera. És des de la base i des de la diversitat d’opinions on cal aprofundir en les problematiques i solucions que ens poden ser més útils per crear aquesta societat sana i compromesa socialment amb la gent i l’entorn.

L'ordre del dia és

1. Informació. Parlarem de les reunions que hem fet els darrers dies,p resentació informe econòmic i propostes, ple de juliol
2. Feines a fe.
3. Camí a les eleccions. 
4. Varis 

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a la nostra pàgina web.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb