URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El model "Ryanair" arriba a les platges de Pollença

Alternativa | 09 Juliol, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença estam indignats amb la instal·lació d'un parc aquàtic a la badia quan, en sis anys, l'Ajuntament ha estat incapaç de fer complir als licitadors  la seva obligació d'instal·lar dos parcs infantils a la platja.

________________________________________________

Tant en la passada legislatura com en l'actual, el plec de condicions de les platges del Port de Pollença, d'Albercuix i els Tamarells estipulava que els explotadors de les platges havien d'instal·lar un joc infantil a cada platja, per un valor de 14.500 euros cada parc infantil. Llevat d'un any, els explotadors de les platges aquests darrers anys han estat l'Associació de Veïns d'eu moll que no han instal·lat aquests jocs infantils.

Tant a la legislatura passada com en l'actual des d'Alternativa per Pollença hem insistit en el compliment del plec de condicions i la instal·lació d'aquests jocs infantils tan importants en un municipi amb un turisme majoritàriament familiar, sense resultat. Les dues darreres temporades l'excusa que se'ns va donar des de l'equip de govern és que es volia instal·lar només un joc infantil més gran a la platja i que s'estava cercant un nou lloc. Una vegada més, igual que en la passada legislatura, pensam que l'incompliment del plec de condicions en aquest punt té més a veure amb un tracte de favor a l'Associació de Veïns, la qual funciona més com una empresa que com una associació.

Si el tema ja no fos de per si suficientment indignant ara hem vist com l'equip de govern va treure nous serveis a la platja sense informar als partits de l'oposició i entre altres ha permès la instal·lació d'un impactant parc aquàtic a la Badia. Un parc que es va començar a muntar davant de l'Hotel Uyal (on es situava segon els plànols de l'Ajuntament) però que després s'ha desplaçat, segons la versió oficial per motius tècnics, segons la realitat pel seu impacte visual pels clients de l'hotel.

Aquest és el model de platja del PPΠ no fan res per la instal·lació de jocs públics i gratuïts i privatitzen espais públics per instal·lar jocs privats de pagament, és el que alguns comencen a denominar "el model Ryanair" a les platges. Unes platges a les quals et venen de tot i en les quals hi ha espai per tots menys pels que volem estar a la platja sense més.

(veure article "Y el modelo Ryanair llegó a las playas de Mallorca"

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb