URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Deslleials i populistes s'han posat d'acord

Alternativa | 10 Juliol, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Avui us esperam a l'Assemblea Popular Oberta,

a les 20:00 a la sala del claustre de Pollença.

A Alternativa per Pollença consideram que el repartiment d'àrees de govern entre PP i PI respon totalment a motius partidistes, no té cap lògica i no permetrà una bona gestió de les mateixes, el que finalment perjudica als ciutadans. Especialment greu ens sembla com s'ha dividit l'àrea de Cultura aquesta legislatura. L'únic positiu que podem dir és que no augmenten les dedicacions exclussives.


Quatre mesos després de les dimissions de na Malena Estrany i Tomeu Fuster (ex Lliga), i de Miquel Ramon (CiU)a la fi PP i PI han arribat a un acord per repartir-se les àrees de govern sense cap lògica i demostrant que no hi ha una autèntic equip de govern, que faci feina amb col·laboració i implicació en torn a un programa comú. El que hem pogut veure aquests quatre mesos és la lluita entre dos partits per repartir-se cadires sense pensar en el servei eficaç als ciutadans.

La lluita partidista entre PP i PI ha donat resultat a una estrambòtica divisió de l'àrea de Cultura que al principi de la legislatura incloïa els serveis de l'Escola de Música, Festival, normalització lingüística, i evidentment les biblioteques... Ara tots aquest serveis es divideix entre quatre regidors ni més ni manco.

Resulta ridícul que el batle ens vulgui fer ara combregar amb rodes de molins i declari que "l’acord s’ha torbat per una qüestió de responsabilitat mútua, volíem escollir les millors persones per obtenir els millors resultats i no hi ha res més darrere” quan fa quatre dies des del PI s'acusava al  batle de  deslleialtat, de posar entrebancs, de comandar i no governar... I el mateix batle responia dient que el PI té un líder populista i que només cerquen rèdits polítics... Una demostració de que el que ha hagut aquest quatre mesos entre PP i Pi té molt poc a veure amb la responsabilitat i molt amb una disputa partidista en el que el darrer ha estat pensar en el que fos millor pels ciutadans.

El batle no ens ha informat del  repartiment d'àrees però segon el que ha publicat la premsa aquest seria el repartiment, si no ens equivocam (amb tant de canvis no és fàcil saber ja qui gestiona qué):

 

Tomeu Cifre Ochogavia. PP. Batle, àrea d'urbanisme, cultura  (dedicació exclusiva). Ha cedit la ràdio.

 

Maria Petra Buades Cifre. PP. Turisme, Policia, Medi Ambient i EMSER. (dedicació exclusiva)

 Francisca Cerdà Nadal. PP.  Delegació del Moll i residència. Suposam que ha cedit les festes, fira i mercat del Moll.

Miquel Llobeta Vives. PP.  Serveis Socials .Ha cedit Feste, fires i mercats.

David Alonso Garcia. PP. Personal, Oficina d'Atenció Ciutadana, Noves Tecnologies i Hisenda.

Martí Roca Olivieri. Lliga. 1r tinent de batle. Educació, serveis, cementeri i ara també el Festival. Ha cedit educació i medició cultural

Joan Ramon Mateu. CiU.  Esports, Escola de música i normalització Lingüística. Entra en la Junta de Govern.

Teresa Ferré. CiU.  Cala Sant Vicenç,  Fires, Mercat, Comerç i Participació Ciutadana.

Marilén Capllonch. Lliga.  Educació, Biblioteques i Mediació Cultural 

Margalida Capllonch. Lliga. Ràdio Pollença i  Joventut.

 

 

 

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb