URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els comptes clars. Informe econòmic 2013

Alternativa | 12 Juliol, 2014 18:21 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa per Pollença feim públic «Els comptes clars. Informe econòmic 2013 d'Alternativa per Pollença», un informe que mostra tota la informació econòmica relacionada amb el partit, ja que la transparència i la no professionalització de la política formen part no només de les nostres demandes, sinó també del nostre funcionament intern.

Un cop acabada la campanya de la renda, des d'Alternativa per Pollença feim públic l'informe que hem elaborat per donar a conèixer la situació econòmica del partit. Tot i que aquesta informació sempre s'ha fet pública, a l'assemblea de juny es decidí centralitzar-la, sintetitzar-la i publicar-la en forma d'informe anual. Tenim ben clar que la transparència que demanam, i de la que tots els partits se'n fan ressò quan arriben les eleccions, ha de ser també una norma de funcionament general.

Alternativa per Pollença ha tancat l'any 2013 amb un excedent de 2.267€. Ha ingressat 6.135€ i ha gastat 3.868€. La principal font d'ingressos (un 79%) prové de la major part del sou que els regidors no es queden i donen al partit. La principal despesa ha estat en aportacions externes (en col·lectius, lluites o projectes amb què ens identificam); aquest any les aportacions han estat a la caixa de resistència dels docents i al micromecentage per al rodatge del documental “Muerte accidental de un immigrante”. A més, no tenim cap persona contractada per a l'organització (tothom que hi participa ho fa desinteressadament), no tenim cap crèdit bancari, ni cap local en propietat o lloguer.

Es pot consultar l'informe complet clicant sobre la imatge.

 

Pollença, 12 de juliol de 2014

Alternativa per Pollença 

  

 

Tots som iguals davant la llei, i un mè negre!

Alternativa | 12 Juliol, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Avui  un article d'en  Mariano Moragues. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Amb l’infanta Cristina el jutge Castro ha topat fort i la rella no entra. Ja me teniu el tres cappares de fiscalia (Horrach, Barceló i Torres Dulce) fent d’advocats defensors amb trucs i baldufes, desqualificant el jutge deixant-lo com un pedaç brut, amb arguments “ad hominem” que són els arguments dels que no tenen altra aferratall. Per afegitó, en Rajoy també s’apunta a la innocència de la pobre infanta. Pobreta, haveu de comprendre que ella no entén de números, ni sap el que firma i això que fa feina a la Caixa i va estudiar a Nova York.

Perquè quedi clar que tots som iguals davant la llei, la Secretaria General de CCOO de Balears, Katiana Vicens, per rompre, suposadament, un vidre d’un autobús un dia de vaga, la fiscalia demana 4 anys i mig de presó i 13.140 € de multa. S’entén, no hem de voler comparar una sindicalista radical amb una infanta, germana rei; encara hi ha classes.

Ja me direu si tots som iguals davant la llei quan hi ha deu mil alts càrrecs aforats; fins i tot ells mateixos tenen la cínica santa barra parlar de la igualtat davant la llei. El rei Juan Carles que també feia el mateix sermó serà aforat pel PP sospitosament a la correguda no fos cosa que l’engrunessin...

Els alts tribunals CGPJ, Tribunal Constitucional y Tribunal Suprem, tots ells han nascut viciats de la repartidora entre el PP i el PSOE, algun amb una participació decorativa d’altres partits. De tal manera que xerrar de la independència del poder judicial fa rialles o més bé plorera. A l’hora de dictaminar sentències saben bé a qui deuen la cadira.

Albercocs i cireres

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb