URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mallorca cap al col·lapse

Alternativa | 22 Juliol, 2014 00:00 | facebook.com twitter.com

-divendres 25 de juliol a les 20,30h als Jardins Joan March de Pollença

-xerrada-debat a càrrec de la portaveu del GOB, Margalida Ramis, amb el títol de "Mallorca cap al col·lapse". Tractarà un poc sobre la nova legislació autonòmica que afecta al territori, les lluites actualment obertes i li hem demanat una menció especial a la situació de Pollença.


-Aquesta xerrada s'enmarca en les assemblees temàtiques que decidírem posar en marxa en el darrer congrès i que celebram més o manco bimensualment. Pel maig en férem una sobre participació ciutadana i a l'assemblea de juny decídirem que la propera, que serà a principis de setembre, tractaria sobre medi ambient, sostenibilitat i defensa del territori. Per preparar aquestes assemblees, i perquè pensam que la democràcia directa no és sinònim de democràcia instantània sinó de democràcia deliberativa, hem organitzat una sèrie d'actes relacionats amb la temàtica per tal de formar-nos i informar-nos: dia 3 de juliol es feu la presentació de la publicació "Tot inclòs" sobre les conseqüències i danys del turisme, dia 25 es fa la xerrada de "Mallorca cap al col·lapse" i durant l'agost encara en volem organitzar una altre.
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb