URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ridícula i inútil amença del batle

Alternativa | 30 Juliol, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença consideram ridícula l'amenaça del batle de denunciar-nos en nom del Partit Popular i d'Unió Mollera Pollencina per un vídeo que hem penjat al nostre perfil de facebook, al que únicament mostram què suposa donar suport a les curses de bous, com van fer PP i UMP al darrer ple. Ja estam acostumats a que s'intenti coartar la nostra llibertat d'expressió i activitat política amb amenaces com aquesta, cosa que ni han aconseguit fer ni faran.

______________________________________________________________________________

Al darrer ple va ser rebutjada la moció que presentàvem Alternativa per Pollença dins la campanya de “Mallorca Sense Sang” de declarar Pollença municipi Antitaurí amb els vots en contra de PP i UMP, abstenció del PI i vots a favor d'Alternativa, Més i PSIB. Durant els torns d’intervencions el Batle es va vanagloriar de la seva afició a la tauromàquia i va lamentar que no hi hagués cap plaça per celebrar un esdeveniment taurí per les festes de la Patrona que estaven a punt de començar, també va criticar la prohibició de l’assistència de menors a les places, ja en mig de la indignació dels regidors d’esquerres i sobretot del regidor d’Alternativa que era el que defensava la moció, Nadal Moragues regidor de Unió Mollera Pollencina demanà la paraula en segon torn, ja que al primer no va intervenir, per enumerar els matadors que havien visitat el municipi quan aquest tenia una plaça de toros fixa. Hem de recordar a més la incoherència d'aquestes paraules quan al mes de setembre de 2008 PP i UMP units en aquell moment i amb l'actual batle com portaveu van votar a favor d'una moció nostra a la qual es va declarar a Pollença municipi amics dels animals (es va aprovar per unanimitat)

Per criticar aquesta actitud del PP i UMP al ple, el dissabte, dia del començament de les festes, vam publicar un vídeo al nostre perfil de Facebook amb cruels imatges d’una correguda de toros i el text irònic “per gentilesa del Partit Popular de Pollença i Unió Mollera Pollencina”. La nostra sorpresa va ser total quan el mateix dia el batle va demanar al nostre regidor via whatsapp qui era l'administrador del nostre perfil per textualment "tant UMP com el PP prendrem mesures legals, cap a Alternativa, denunciant els fets".

D'aquesta amenaça de denúncia sorprenen dues coses: la primera que el batle parli en nom d'Unió Mollera Pollencina, el que demostra fins quin punt aquest partit ha passat a estar a les ordres del PP, i la segona que el batle s'hagi sentit molest de veure en imatges el que va defensar públicament al ple. És clar que el Partit Popular té evidents problemes amb la llibertat d'expressió i amb la lícita crítica política, i que el batle es troba crescut amb la seva nova majoria, però va molt equivocat si pensa que amb amenaces com aquesta ens podrà callar. No és la primera vegada, ni la darrera, que ens amenacen amb denúncies, alguna ens l'han posada i cap d'elles ha arribat enlloc, igual que passarà amb aquesta denúncia si fan el ridícul de presentar-la.

 Mallorca sense sang

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb