URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ruïnes

Alternativa | 03 Agost, 2014 00:18 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Faune mutilat, jardí desolat…

 Els polítics cavernaris sempre cerquen un/una galifardeu/galifardeva que els aguanti l'edifici de llurs iniquitats, malifetes i embulls, per no haver de donar cara; però, massa sovint els aguantadors es cansen o es clivellen i aquí és on l'horrorable embullòs en cap, s'ha d'embrutar les mans i córrer a posar puntals per tal d'evitar que l'edifici s'enderroqui i quedin a la vista les seves vergonyes…
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb