URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'Ajuntament ha de presentar al·legacions

Alternativa | 11 Agost, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Denunciam que l'ordenança reguladora de l’ús i conservació de la carretera vella de Lluc a Pollença s'ha fet a mesura d'alguns propietaris, entre altres el batle  i demanam a l'Ajuntament que presenti al·legacions per garantir el seu domini  i ús públic. El batle ha de demostrar que els seus interessos particulars no prevalen sobre els interessos dels ciutadans de Pollença que representa. 

La Ruta de pedra en sec (GR-221), és una de les joies  de la serra de Tramuntana,  declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en la categoria de Paisatge Cultural. La Ruta atreu milers de turistes cada any a la nostra illa i és utilitzada per milers de mallorquins que volen conèixer i gaudir dels valors culturals, naturals i paisatgístics de la Serra de Tramuntana. Per exemple recentment  la Ruta de la Pedra en Sec, ha estat la protagonista d'un documental a la televisió francesa i alemanya (Veure notícia de l'Ara; Aquest dimecres s'estrena a la cadena ARTE de la televisió francesa i alemanya el programa 'Wanderlust', amb la serra de Tramuntana com a tema del documental). El que resulta increïbleés  que la Ruta de pedra en sec promocionada a les fires turístiques encara continua sent una obra inacabada: continuen sense senyalitzar oficialment les diferents etapes entre Andratx i Deia i encara ens trobem amb problemes de pas en alguns trams. La mateixa pàgina del Consell de Mallorca que promociona turísticament la Ruta diu que "no es fa responsable de les possibles limitacions de pas o altres problemes que puguin sorgir en els trams que es troben en projecte i no estan senyalitzats."

Com sabeu a Alternativa per Pollença fa anys que lluitam al costat de la Plataforma pro Camins Públics i oberts per aconseguir obrir camins públics. Aquesta lluita ha aconseguit diversos èxits com  aconseguir que el Consell Insular de Mallorca per unanimitat acordés la recuperació de la carretera vella de Pollença a Lluc i  la seva integració totalment en l'itinerari de la ruta de pedra en sec (etapa que transcorreix per la carretera vella de Lluc a Pollença).

Fa uns dies al BOIB número 99 de 22 de Juliol de 2014, es va anunciar la informació pública de l’ordenança reguladora de l’ús i conservació de la carretera vella de Lluc a Pollença. que teòricament té com objecte regular l’ús i mantenir la conservació de la carretera vella de Lluc a Pollença.

 A dia d'avui continuam trobant obstacles i ocupacions del traçat a l’altura de Can Pontico i Ca Na Borrassa. En quant a la desaparició del traçat cal esmentar la desaparició d’un pont en el torrentó que fa partió amb Can Pontico i principalment la desaparició parcial i/o total de varis trams del camí a causa de l’acció de les torrentades a l’altura de la finca de Can Serra. Al tram comprès entre Can Pontico i el torrent de Llinars, a l’alçada dels Kms 3 a 3.6 de la Ma-10, es fa anar als usuaris per damunt la carretera i en la mateixa direcció que els cotxes, a més de ser molt perillós no es permet pel Codi de Circulació. La Plataforma pro camins públics i oberts ha fet diferents propostes alternatives (que passarien per permutes o expropiacions) per evitar aquesta situació però que no han obtingut resposta per part de la Conselleria (veure article).

Ens indigna comprovar que la citada ordenança no intenta recuperar l'ús públic total de la carretera i que s'ha fet a mesura d'alguns particular, entre altres els de la família del batle.  El més sorprenent i indignant de la nova ordenança és que l’article 10 de la mateixa considera l’ús privatiu d’una part del camí, i que ha desaparegut la franja de protecció de tres metres a cada costat de la carretera.

La Plataforma pro camins públics i oberts ja ha presentat al·legacions ca a aquesta ordenança i nosaltres les presentarem en el mateix sentit que la Plataforma; demanant la recuperació de tots els trams de la carretera, que s'elimini l’ús privatiu de cap tram d’aquesta carretera, que ha de ser totalment de domini i ús públic,   i que es garanteixi la franja de protecció de tres metres.

Aquesta imatge ha de ser història

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb