URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

Alternativa | 21 Agost, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

A l'enllaç (pdf) podeu consultar l'ordenança reguladora de l'ús i la conservació de la carretera vella de Lluc a Pollença. Encara estau a temps d epresentar al·legacions

Com sabeu fa uns dies vam denunciar que aquesta ordenança s'ha fet a mesura d'alguns propietaris, entre altres el batle  i  vam demanar a l'Ajuntament que presentés al·legacions per garantir el seu domini  i ús públic. (Veure article L'Ajuntament ha de presentar al·legacions). Per part d'Alternativa ja hem presentat les nostres al·legacions  en la mateixa línia que la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts demanant fonamentalment que el Consell recuperi tots els trams de la carretera, l'eliminació de l'ús privatiu de la Carretera i recuperar . la franja de protecció de tres metres de la carretera.

Avui en referència a aquest tema voliam fer l'exercici didàctic d'analitzar les declaracions del batle en referència a aquest tema a Ràdio Pollença (el podeu escoltar a l'enllaç del minut 31 on podeu comprovar com en Tomeu Cifre oblida els deures del seu càrrec quan un tema l'afecta a ell o als seus.

El primer que fa el batle es acusar-nos de demagogs, un clàssic, en comptes d'argumentar i debatre idees, insultar. Diu que mesclam el públic amb el privat, pensam que qui no és capaç de distingir una cosa i altra és el balte. Nosaltres sempre defensam el mateix sigui a la carretera vella de Lluc, la Plaça, Ternelles, les platges...  I no és altra cosa que els espais i els bens públics,  com a aquest cas no li interessa, doncs això treu la paraula màgica Demagògia que serveix per ocultar les pròpies vergonyes.

El batle després continua amb les seves desqualificacions, que no arguments i  diu que "no ens enteram de la pel·lícula"  ja que els tècnic van fer al·legacions la primera vegada que es va exposar l'ordenança. Donca si que ens enteram de la pel·lícula de fet al seu moment ja vam criticar la forma i els fons d' aquelles al·legacions i el  podeu llegir el que vam escriure fa un any a l'article; "Conflicte d'interessos".  El que és lamentable és que ni a la primera exposició ni a aquesta l'Ajuntament defensi el bé comú; la recuperació total de la carretera i el seu ús públic.

Posteriorment ataca a la Plataforma Pro Camins Públics i diu que és un instrument polític,  només cal entrar al seu bloc per comprovar la feinada que han fet, denunciant la inactivitat de l'administració governés qui governés.  També podeu llegir al preàmbul de l'ordenança tots els acords del Consell de Mallorca des del 2007 fins ara per recuperar la carretera, acords possibles a la feina de la Plataforma.

Arribant a un cinisme total el batle diu que li preocupa que es faci una bona ruta de pedra en sec i que no hi hagi perill pels caminants... Clar per això ha fet tot el que ha pogut i més per posar obstacles i ocupar el traçat de la carretera vella de Lluc.

La traca final és quan es demana al batle per l'ús privatiu, i el mateix comença a parlar de cavalls, ciclistes, quads... Embullant totalment el tema. Si com el diu el que es tracta és de que tothom pugui anar per la carretera tranquil·lament, a l'ordenança cal eliminar l'ús privatiu  que significa que un particular pugui ocupar part de la carretera vella limitant o excloent la utilització per part d'altres persones.

El tema en el fons i sense embullar ni insultar és molt senzill; el batle hauria de defensar la recuperació total d'un bé públic com  la Carretera vella de Pollença a Lluc de manera lògica i coherent per acabar bé una ruta tan important turísticament com és la Ruta de Pedra en Sec, sense obligar als excursionistes a sortir a la carretera asfaltada. Però clar això com en Tomeu Cifre no l'interessa.


 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb