URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Malbaratant doblers públics

Alternativa | 22 Agost, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Avui resumim l'acta de la Junta de Govern del 15 de juliol. Com sabeu PP&PI  van contractar una persona per millorar la pàgina web i la comunicació de l'Ajuntament, però sembla que els regidors de l'equip de govern confonen propaganda amb informació i es preocupen més de publicar fotografies seves que en informar als ciutadans, i per exemple publicar aquestes actes a la pàgina municipal. També és lamentable que els partits que hi ha a la Junta de Govern; PP, PI i UMP no publiquen absolutament res de la mateixa i després parlaran de participació...(Veure acta de la  Junta)

A la Junta van aprovar l’expedient de contractació de les obres relatives al projecte “Adequació de les pistes esportives del Port de Pollença” i de la convocatòria simultània de la licitació de les esmentades obres, per un import de 426.373,64 €, IVA inclòs, es declara de caràcter plurianual, doblers aportats pel Consell de Mallorca: 2014: 191.397,00 € (IVA inclòs)i 2015: 234.976,64 € (IVA inclòs)  

Després de pràcticament un any finalment l'equip de govern PP&PI tirarà endavant el projecte de la construcció de quatre pistes de pàdel i una pista de tennis al lloc on es situen la pista de futbet i la pista de petanca reorganització dels accessos i adequació del bar. A Alternativa reiteram el que hem dit per activa i per passiva ens sobra d'aquest projecte la construcció de quatre pistes de pàdel on es troba la pista de futbet que va ser remodelada  fa cinc anys és un disbarat i malbaratar doblers públics.

Veure article; Prefereixen dinamitar el camp de futbet a dinamitzar-ho

A la Junta es va aprovar el projecte de “Millora de les instal·lacions de l’aparcament soterrat de la Plaça de Ca les Munnares”.

Van aprovar diferents subvencions per actuacions de rehabilitació i restauració de façanes d’edificis

Es va donar compte del decret d’Alcaldia de l'adjudicació del contracte administratiu de servei i realització dels focs artificials al nucli de Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç per imports de 6.000 euros (IVA inclós) 7.000 euros (IVA inclòs) i 5.000 euros (IVA inclòs) respectivament a l’entitat PIROTECNIA JORDÀ S.L

Consideram que gastar-se 18.000 euros en focs artificials actualment és immoral.

Van aprovar el Conveni de Col·laboració entre la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries i l’Ajuntament de Pollença, per al compliment de penes de treball en benefici de la comunitat.

Van aprovar el conveni de cessió del carruatge que temps enrere l’Ajuntament emprava per portar les restes mortals dels difunts al cementiri es troba dipositat, en no gaire bon estat, a les cotxeres municipals del puig de Santuiri a un particular per a la seva restauració, a compte del sol·licitant, i posterior exposició a la referida parcel·la núm. 1 del polígon 4 d’aquest terme municipal, entenent-se aquesta disponibilitat del carruatge com una contraprestació per la seva reforma i manteniment. El carruatge va ser utilitzat fins els darrers mesos de 1967, i que per tant, han transcorregut en escreix els vint anys establerts a la Llei per a la desafectació com a bé demanial, la seva condició hauria de ser patrimonial. El conveni ha de ser aprovat al Ple.


Al febrer del 2005 quan es va anunciar la propera inauguració dels camps de gespa artificial el que era el regidor d’ esports, en Miquel Ramón,  va anunciar  que el canvi de paviment del camp de futbet del Port es realitzaria entre març i abril de 2005 (era una millora de l'empresa que va instal·lar la gespa artificial als camps de futbol). Vam entrar al 2007 a l'Ajuntament i encara no s'havia fet. Vam insistir i  insistir fins que es va fer al 2009. Poc va durar la gespa dels camps de futbol ara canviada i la reforma del camp de futbet.  Això si no cerqueu responsables polítics, saps que és de gupo fer i desfer amb els doblers públics...

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb