URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Plataforma contra el Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç i Inversió

Alternativa | 06 Setembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Benvolgudes companyes i companys,

El Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç i Inversió (TTIP)  que s'està negociant a Brussel per l'elit econòmica i política dels Estats Units i Europa, a esquena de la ciutadania i dels seus representants elegits democràticament, amenaça els nostres drets socials , laborals i democràtics, i posa en perill la nostra salut, la qualitat de la nostra alimentació, l'equilibri mediambiental i la prestació de serveis públics. L'objectiu d'aquest tractat és en gran mesura, amb la disculpa de la reducció d'aranzels i l'eliminació de les anomenades "barreres no aranzelàries", negociar a la baixa totes les regulacions que protegeixen la nostra salut, drets socials i el nostre clima. I aquest no és l'únic tractat que s'està negociant: el TISA que busca l'absoluta privatització i desregulació dels serveis públics; i el CETA similar al TTIP, que s'està negociant amb el Canadà.

Encara estem a temps de parar-los, i desde Attac Mallorca vos convidam a participar a una reunió el dia 8 de Septembre a les 19 hores al Ateneu Pere Mascaró, Carrer General Riera nª 3, segon pis A.

L'Objectiu es posar en marxa una Plataforma de Mallorca No al TTIP, com s'estan creant a tota Espanya i a la Unió Europea que agluti diverses organitzacions socials, sindicals i politiques a fi de conscienciar a la ciutadania sobre el risc que correm.

Esperant la vostra assistencia

A continuació de l'article manifest estatal No al TTIP

 

 Attac Mallorca

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb