URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Volem un curs normal

Alternativa | 07 Setembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Les diferents organitzacions de la comunitat educativa mostraren el dimecres la seva unitat davant el  caos i la irresponsabilitat que marquen la gestió educativa d'aquest govern.

Famílies, docents de la pública i la concertada, directors, inspectors i sindicats, tots a una per reclamar l'inici d'un curs normal. Un curs en què el conflicte educatiu hauria de quedar desactivat com a fruit de la voluntat de la conselleria de començar a treballar des del consens amb la comunitat educativa per resoldre assumptes com la convivència, l'atenció a la diversitat, la qualitat educativa en tots els seus aspectes i el benestar de l'alumnat i el professorat. En definitiva, la d'ahir va ser una mostra d'unió de la comunitat educativa en la determinació d'acabar amb el. Una unitat que parteix des del respecte de les estratègies i la idiosincràsia de cadascuna de les nostres organitzacions.

 

 

 

Per altra part les dades publicades aquesta setmana; a les Balear hi ha  255 centres que no tenen els seus ProjectelsTILs adequats i correctes: Un 70,8%, i  a Mallorca, son 223, o sia, el 79,6%. Aquestes dades demostren que la consellera d'educació és una mentidera compulsiva (tot va bé, el Til s’implanta sense problemes,...) i explica perquè la incompetent Isabel Cerdà ha promulgat la norma (del 31 de juliol) que imposa, sí o sí, els projectes TIL tal com els vol la Conselleria i el Govern, sense acord ni consens, seny i prudència, amb mentides i enganys, i vulnerant inclús la seva pròpia normativa. Ara mateix, els claustres tornen a votar els seus Projectes TILs i ho fan negativament, per raons metodològiques i curriculars. Així, augmenta dia a dia el nombre de Projectes TILS no aprovats pels centres.

 

 Una de les accions de principi de curs programades per l’Assemblea de docents dins el calendari de les seves mobilitzacions en defensa de l’ensenyament és una crida a les assemblees dels centres educatius de Balears perquè pengin el retrat de la consellera Camps cap per avall i en lloc visible, per denunciar el caos que viu l’Educació a causa de les polítiques educatives erràtiques i arbitràries del govern Bauzá, que ella representa.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb