URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Divendres 19 assemblea popular oberta

Alternativa | 13 Setembre, 2014 00:13 | facebook.com twitter.com

Divendres 19 celebrarem una assemblea a les 20:00 a la taverna dels jardins Joan March.

L'assemblea és popular i oberta; tots els participants tenim veu i vot. Davant la situació actual és clar que s'ha de reaccionar. Cal una nova forma de fer política, partint d’un principi de radicalitat democràtica, treballant de forma assembleària i horitzontal, on els ciutadans assumeixin la seva part de responsabilitat i no ho deleguin tot en els polítics. Ara és el moment de sumar esforços amb totes aquelles persones i col·lectius que compartim la voluntat de fer avançar Pollença cap a nou escenari de democràcia plena social i econòmica". Per això us animam a venir i participar a l'assemblea.

 El nostre òrgan de decisió màxim és l’Assemblea . De les conclusions tretes de l’Assemblea se’n pren bona nota i son les polítiques que s’han de seguir. És important obrir espais de debat entre els ciutadans per parlar dels temes que ens toquen d’aprop, proposar idees i trobar canals on construir aquesta realitat més propera. És des de la base i des de la diversitat d’opinions on cal aprofundir en les problematiques i solucions que ens poden ser més útils per crear aquesta societat sana i compromesa socialment amb la gent i l’entorn.

ORDRE DEL DIA:

1-Informació: comissió electoral, Trobada per la Unitat Popular, relacions polítiques

2-Posicionament sobre esborrany del Decret de reglamentació turística

3-Temes del Ple

4-Feines pendents

5-Altres

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a la nostra pàgina web.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb