URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Teatre cavernari

Alternativa | 20 Setembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail 

S'atraquen les ereccions, i per allò de la festa de democràcia, la caverna prepara el seu teatre. L'any que ve segurament anirà de Macbeth o de Ganivets Llargs o decapitacions —que estan de moda— entre els candidats. Així asistirem a la benvolguda tornada d'en Lludrigus, l'imputat tenyit o l'Executor, junt amb un bon elenco d'habituals de la nostra escena: l'Horrorable pixadent, la Moma alfabeta, elTarzan de la Sala, i la Portadois del Grop Xerramentari tutti quanti…

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb