URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bajanades a balquena

Alternativa | 11 Octubre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

La caverna pepera cada dia diu més desbarats i fa més títeres per perfeccionar la seva actitud d'oposició a l'oposició i aprofitar sempre que li deixen obrir boca per fer-nos empegueir d'esser mallorquins. Vol dir que per celebrar que Jaume II rei de Mallorca, català, fill de rei català va organitzar els papers del seu petit regne insular, la caverna s'engirgola un míting per atacar Catalunya i els partits un poc condrets?…au venga, anau a porgar fum o a escola on vos ensenyin retòrica i a caminar amb dues cames i no com ara que ho feis a quatre potes i bramant…

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb