URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El projecte unitari no ha estat possible i 3

Alternativa | 19 Octubre, 2014 00:30 | facebook.com twitter.com

Avui publicam la nostra resposta a la negativa de Podem Pollença a fer un projecte unitari

Benvolguts companys de Podem

Per la nota que heu fet pública respecte a la proposta unitària que us férem arribar, des d'Alternativa creiem que aquesta no s'ha acabat d'entendre, bàsicament perquè la nostra intenció no és fer una aliança electoral per a les properes eleccions, sinó una assemblea conjunta, de persones i a llarg termini per articular i reforçar una opció política alternativa que provoqui un canvi al municipi.

Tenint en comú tantes idees, valors i dinàmiques de funcionament, no podem deixar de considerar una llàstima el fet de no aprofitar-ho per unir forces; però, en tot cas, ens alegra que hi hagi altres partits que defensen idees semblants a les nostres i que ara s'hagi convertit en habitual un discurs i una manera d'organitzar-se i funcionar que, des de fa deu anys, venim posant en pràctica a Pollença. Entenen que com a part d'un projecte que no és estrictament municipalista, us mantengueu a l'espera dels resultats de l'Assemblea Ciutadana que ha de posar les bases del futur funcionament del partit i que, per tant, la decisió no es circumscrigui al cercle local. En qualsevol cas, i en qualsevol dels escenaris, l'assemblea d'Alternativa sempre seguirà estant oberta per a qualsevol persona que fer feina pel poble, en una estructura horitzontal i en un projecte municipalista, assembleari i d'esquerra alternativa.


 Totat la nostra solidaritat amb Roberto Abela Serra i Marcel Pich. Dia 6 de novembre els jutgen just per defensar els drets de la gent treballadora. Demanen 4 anys de presó. Amb el cap ben alt, ni un pas enrere.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb