URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Herbicides a Llenaire

Alternativa | 07 Novembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

L' equip de govern PP&Pi segueix incomplint la moció aprovada al ple de maig del 2013 per reduir la utilització d'herbicides al municipis. A les fotografies adjuntades podeu veure les negatives conseqüències d'utilitzar herbicides en un camí, destrossant un sembrat d'una finca privada.

__________________________________________

A l’Ajuntament de Pollença, al ple de maig del 2013, es va aprovar la nostra moció per deixar d'utilitzar progressivament els herbicides al municipi, amb el compromís del mateix equip de govern de donar-nos els mitjans per fer feina a la moció, cosa que no han fet.

Una any i mig després de l’aprovació de la moció, no tenim dades que realment s’hagi reduït la utilització d’herbicides. És més, avui us adjuntam dues fotografies dels resultats d'aquesta pràctica nociva amb la biodiversitat i la salut humana. A les fotografies podeu veure l'estat en que ha quedat el sembrat a l'indret de la finca de Llenaire gràcies a l'esquitada que es va fer a la vorera del camí de Llenaire, i fins i tot a un metre i mig del sembrat de la finca. El més increïble i sorprenent és que a la vorera del camí no hi ha herba morta, ni viva, simplement en aquest tram o no hi havia herba o era molt més petita que el sembrat, perquè si no seria morta, però hi seria. O sigui, no hi havia una justificació racional per esquitar sobre herbes que si existien no representaven cap risc. Es confon la “netedad” amb la destrossa d’hàbitats i ecosistemes posant en perill la nostra salut i en aquest cas afectant un sembrat particular, i es confon "males herbes" amb plantes que compleixen un paper clau als nostres ecosistemes.

La hipocresia de PP&PI és total ja que al mateix temps que permet desastres com aquest aprova mocions contra la fumigació de la processionària dels pins.

Notícia al Diario de Mallorca.   Alternativa denuncia el uso de herbicidas pese a un acuerdo en contra - Diario de Mallorca  http://bit.ly/1qrMIr2

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb