URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Comunicació i informació no només per les eleccions. Urxella 31.

Alternativa | 16 Novembre, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

Ara que entram a la recta final de la legislatura alguns es tornaran a recordar que cal informar i comunicar-se  amb els ciutadans. De fet PP i PI fa uns mesos que paguen a una persona per vendre'ns propaganda com si fos informació, això sí pagada per tots.

 Nosaltres hem mantingut tota la legislatura comunicació, informació i transparència, sense contractar a ningú. Però som conscients de que la millor forma de comunicar i informar sou vosaltres, els que seguiu la nostra feina diària. Hem demostrat altra forma de fer oposició i altra forma de comunicar i volem demostrar que hi ha altra forma de governar.

- Mantenim un article diari a aquest bloc, sent l'únic partit que publica els resums i les actes de les Juntes de Govern.

- Hem millorar la nostra pàgina web on trobareu nombrosa informació sobre nosaltres i l'Ajuntament. Encara esperam la millora de la pàgina a la que es va comprometre el regidor de noves tecnologies quan va passar a tenir dedicació exclussiva.

Facebook i twiter actualitzats i actius .

-  A aquestes eines hem afegit TV Urxella on de moment hem fet cinc programes .X. sobre el darrer ple.

I  ja estam preparant l'Urxella de paper número 32 (ni més ni manco) per arribar als ciutadans que no tenen internet.

A l'enllaç teniu el que fins ara ha estat el nostre darrer Urxella de paper

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb