URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Moviments abans de les eleccions

Alternativa | 01 Febrer, 2015 18:03 | facebook.com twitter.com

El darrer Punt Informatiu parlava d'una possible candidatura unitària liderada per independents amb el suport d'alguns partits progressistes.  Avui el diari Última Hora parla de una possible candidatura d'independents, PSOE, PSM i Esquerra amb Miquel Àngel March com candidat.

Quan arriben les eleccions alguns desperten, nosaltres creiem en la feina dia a dia, igual del primer al darrer dia de legislatura. Ja a les anteriors eleccions vam veure el que passa amb experiments fets al darrer moment com  la Lliga.  També pensam que projectes com aquest s'han de fer amb més temps no per les urgències d'una campanya electoral Nosaltres al mes d'abril del 2014 vam fer una proposta unitària a MES que vam reiterar a octubre (convidant també a Podemos)  que no va ser acceptada.  La nostra proposta unitària passava per un projecte en torn a una assemblea conjunta, on no hi hagi un repartiment de poder en funció de sigles sinó que les decisions les prenguin les persones que en formen part. Més enllà de càlculs electorals concrets pensam que la unitat de l'esquerra ha de servir per articular noves alternatives al panorama polític actual. Però no es tracta sols de derrotar el PP sinó de lluitar contra un sistema polític i social,dominat pels poders econòmics i financers que està deixant de banda al 95 per cent de la població. Pensam que el nostre èxit no depèn del resultats a curt termini, sinó que del fet de ser capaços d’actuar amb coherència amb els nostres valors al llarg del temps.

Aquest és el camí que triam, un camí on no valen dreceres i que ens agradaria compartir cada vegada amb una part més gran de la societat.

 Per altra part continuen els moviments pre-electorals i aquests dijous s'ha anunciat la presentació del candidat d'Esquerra Republicana, Miquel Àngel Sureda ( el que no sembla massa coherent amb la idea de projecte unitari del que parla la premsa), mentre el cercle de Podem Pollença ha revocat al seu Secretari General, en Martí Cifre "Paco".

 


 

 

 

Urxella 32

Alternativa | 01 Febrer, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

 Aquestes setmanes passades vam repartir el número 32 de la nostra publicació de paper Urxella, si no us va arribar la podeu llegir i descarregar a l'enllaç.

Ho hem dit moltes vegades: el nostre fi no és el govern de les institucions, sinó la transformació social. Nosaltres ho volem tot. El vell món està en runes i nosaltres en volem un de nou. No volem gestionar les runes, reformar-les i apuntalar-les perquè aguantin un poquet més; volem que caiguin i construir-ho tot de nou, i no ens fa por, perquè com deia aquell revolucionari, aquest món nou el duim dins nosaltres.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb