URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Xerrada sobre municipalisme a Santa Margalida

Alternativa | 04 Febrer, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

 Els companys del cercle de Podem de Santa Margalida ens han convidat a participar aquest dissabte 7 de febrer, a l'Auditori de Santa Margalida,   a una xerrada sobre municipalisme amb Guillem Caldentey (Verds d'Artà), Antoni Reus (Independents de Santa Margalida) i Carlos Saura León de Podem Palma, a xerrar de problemàtica municipal, participació ciutadana, pressupostos participatius... 

 A agenda oberta, aquesta trobada no pretén ser un punt d'arribada, sinó un de partida, cap als grans temes que hem d'enfrontar els ciutadans en la nostra construcció quotidiana.

Organitza: Cercle Podem Santa Margalida.
Col·laboren: Cercle Podem Llubí.

 Continuam creant xarx. Per a nosaltres el municipalisme és l’únic àmbit polític que permet el control polític per part dels ciutadans. Sense perdre de vista que des d’una posició municipal es pot incidir en decisions fora del municipi que ens afectin. Dins el municipi l’ajuntament representa un òrgan de poder vertical encarregat dels assumptes del municipi i el nostra objectiu és  transformar-ho per a que es converteixi en un òrgan de decisió horitzontal i popular.


 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb