URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hi ha altres formes de fer política. Dissabte FEIM POBLE!

Alternativa | 17 Febrer, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Hi ha que encara no tenen candidat, nosaltres ja feim feina en millorar el nostre pla de gestió municipal. Feim política, no som polítics professionals, ni vivim de la política però ens agrada fer les coses seriosament, sense improvisacions electoralistes, de forma oberta, participativa i transparent. Hi ha altres formes de fer política però vos heu d'implicar.

 

No volem només els vostres vots volem que us organitzeu, que participeu i que faceu propostes en torn a Pollença  i formar part del canvi necessari que cal impulsar a les eleccions de mai. Els vells partits jeràrquics s'enfonsen però l'alternativa no es pot construir des de ca nostra, a la barra del bar, davant la tele... Pollença és el nostre entorn proper i ningú millor que nosaltres, els ciutadans, podem saber que falla i que s'ha de canviar i per això hem de possar mans.

Així que us esperam a tots dissabte 21 de febrer a les 18,00h al Centre Cultural de Pollença per fer, de manera participada, un diagnòstic col·lectiu de l'estat del municipi, per cercar propostes i per debatre quines línies prioritàries hauria de tenir un govern d'esquerra rupturista.

Reserva el dia! No hi pots faltar!

 

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb