URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Local gratuït

Alternativa | 22 Febrer, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

 He vist que la caverna ha cedit un local públic a l'autoanomenada "Acadèmia de la llengua balear"; bé no sé si ho escriuen així, però tampoc no m'hi vull aficar.

Voldria fer dues observacions: la primera és sobre quins mèrits té aqueixa acadèmia per rebre aital benefici, pel que sembla no ha fet res de bo, de manera que també hom podria cedir un local a la, posem, Assemblea sahariana de granots per falta d'aigua, que com a mínim és simpàtica i aguda, tot i no existir.
La segona observació va de les normes ortogràfiques que s'han inventat: entre en Fabra, n'Alcover de la primera època i l'alfabet coreà, ergo sense cap lògica aparent, de manera que jo, com a filòleg de peu de marge, crec que seria més escaient  una normativa més simplificada, com la que podeu veure en els textos del dibuix adjunt, i que els recoman vivament, de manera que tots ells —són deu o dotze?— podrien escriure sense més de un 50% de faltes horrorogràfiques.
Salut a totes i a tots.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb