URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La por no és res si la volen veure. Música i compromís.

Alternativa | 02 Maig, 2015 01:00 | facebook.com twitter.com

 Altre cap de setmana inténs. Ahir de matí vam participar a la manifestació unitària a Ciutat "AJUNTANT LLUITES", i d'hora baixa vam celebrar a la Plaça dels Seglars de Pollença el dia del treballador no només com un dia de festa sinó sortint al carrer i donant visibilitat a diferents lluites.

Avui Taverners té prevists  presentar el seu segon disc La por no és res si la volen veure. a l’Auditori de Porreres a les 20 h. En aquesta ocasió, Taverners ha volgut convidar quatre activistes membres d'alguns dels moviments més significatius de les lluites a Mallorca els darrers anys. Les convidades a aquest concert són la nostra candidata, na Marina Llobera,Marisa Cerdó, també docent i vicepresidenta de l’OCB; Sílvia Suau, activista encausada per ocupar la Conselleria d’Educació, i Margalida Ramis, activista i portaveu del GOB. Quatre dones que, es de la base, estan implicades en la defensa de l'educació pública, llengua, cultura, territori i drets socials. Totes quatre intervindran durant el concert que fusionarà, com és habitual, música i compromís.

 Un homenatge a tota la gent que lluita! no hi faltis!

Coŀlectiu Albaïna Salvem es Molinar GOB Mallorca JAC IB Assemblea Docents Illes Balears Associació Pinyol Vermell Obra Cultural Balear // www.ocb.cat Moviment Alcudienc Assemblea Popular de Porreres Xítxeros Amb Empenta Alternativa Per Pollença Joves de Mallorca per la LlenguaSepc Mallorca Arran Palma Feministes Encausades Marxa Jove pel Territori (Mallorca) Joves del Gob Felanitx en Moviment (FEM) Pla de Mallorca en Marxa i tants d'altres!


Que no faltin música i compromís! Vos hi esperam!

AUDITORI DE PORRERES. 2 de maig. 20.00h.
Entrada: 5 euros
Entrada + disc: 10 euros

Podeu escoltar el disc a: http://taverners.bandcamp.com/

RESERVA D'ENTRADES:
- Al telèfon 673 844 310
- A partir d'una hora abans de l'espectacle a la recepció del teatre
- auditori@porreres.cat

onaedicions.cat/taverners

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb