URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pressupost de campanya

Alternativa | 14 Maig, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

 A Alternativa sempre hem dit que transparència és més que una paraula, per això ja hem dit clarament amb qui podríem pactar o no després de les eleccions, i ahir vam publicar l'informe econòmic anual del partit. Avui  publicam el nostre pressupost de campanya. Esperam que la resta de partits facin el mateix i que no prometan fer  a l'Ajuntament el que no són capaços de fer com partits

Cada quatre anys la majoria de partits fan un desplegament desproporcionat de recursos a la recerca de vots, i ho fan d'una forma que recorda més la publicitat comercial que el que seria normal en una democràcia: informar del que han fet o han deixat de fer i d'allò que els diferencia d'altres partits.

Teòricament, les despeses electorals de tots els partits estan limitades i controlades pel Tribunal de Comptes, però és clar que aquest límit i control no acaba de funcionar i hi ha partits que no sembla que tenguin límit. Per exemple, a Pollença ens crida l'atenció el desplegament de mitjans publicitaris que estan fent algunes candidatures municipals, com Tots per Pollença, que teòricament té el mateix pressupost que nosaltres: 1.769,68 euros (11 cèntims per habitant) per tota la campanya.

A continuació podeu consultar la nostra previsió de pressupost de campanya i esperam que la resta de partits també publiquin la seva previsió. Igualment al final de la campanya publicarem la que hagi estat la nostra despesa total.

Com ja hem comentat, el límit legal del pressupost de campanya és de 1769,68 euros . La font d'aquests euros són les quotes dels afiliats, els doblers que tenim per la nostra representació a l'Ajuntament i els doblers aportats pels nostres dos regidors (que donen al partit la major part del seu sou).

Cal dir que a Alternativa no fem "mailing" o sigui no repartirem paperetes i sobres per tot el municipi, si voleu sobres o paperetes les podeu demanar a qualsevol membre d'Alternativa o recollir-les als nostres actes electorals:

 
Dissabte dia 16 presentació d'Alternativa i del programa a les 20h. a l'edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Diumenge  17 serem al mercat de Pollença

Dimecres  20 serem al mercat del Port de Pollença.

Divendres dia 22 presentació d'Alternativa i del programa a les 20h. al Centre Cultural, a Pollença.


PRESSUPOST CAMPANYA
Límit legal: 1.769,68 euros 

Per publicitat exterior: 353,94 euros límit legal.

- Cartells: 338,80

- 4 Pancartes: ens les han fet desinteressadament artistes amics

Per anuncis en premsa, ràdio: 353,94 euros límit legal

-Un anunci a la premsa: 353,94

-Falca ràdio: és municipal i no s'ha de pagar

Per paperetes, tríptics, mitings:  1061,80 euros, límit legal

-5000 tríptics: 484 euros

-paperetes: 83,73 euros

-1000 sobres: 87,12 euros 

-2 mítings : 200 euros

-La revista Urxella, al ser una publicació periòdica no forma part del pressupost de campanya.

Total previst:1.547,59


 Avui a les 20:30 debat electoral al Club Pollença el podeu seguir per Ràdio Pollença. 107.9
 
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb