URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gràcies

Alternativa | 26 Maig, 2015 00:08 | facebook.com twitter.com

Per començar volem fer un agraïment a les 880 persones que han dipositat la seva confiança amb nosaltres i ens han votat. Consideram que són un bons resultats: amb 58 vots més que fa quatre anys, hem passat d'un  12,24% dels vots a un 12,8% i hem mantingut la nostra representació institucional amb els dos regidors. Continuam sent la tercera força política del municipi. I estam satisfets, sobre tot per què pensam que aquestes eleccions han significat la consolidació del nostre projecte polític. Molta gent identificava Alternativa per Pollença amb el que ha estat la cara visible del projecte tots aquests anys, en Pepe García, i aquestes eleccions han demostrat que Alternativa per Pollença és ja un projecte assembleari consolidat i que, malgrat el canvi de candidats i de tenir en competència a Junts Avançam, una candidatura molt mediàtica amb tres partits i independents, hem aconseguit inclòs augmentar el nombre de vots. 

Tant els que seran els nostres dos regidors, na Marina Llobera i en Pere Josep Coll, com la resta de l'assemblea estam molt il·lusionats amb la nova etapa que s'obri per endavant i amb moltes ganes de fer feina per aconseguir canviar les dinàmiques del poble i de la política municipal. Ja sabeu que tots aquells que us sentiu interpel·lats pel nostre discurs i per la nostra praxi, estau convidats a participar i aportar el vostre granet d'arena.

Finalment volíem agrair la feina i la implicació a tots aquells que d'una forma directa ens han ajudat en la campanya i hi han col·laborat amb el seu temps, les seves idees, les seves mans o el seu art. Gràcies de cor!

Demà tindrem el primer contacte amb la candidatura de Junts Avançam. A Alternativa ja vam publicar el nostre document de pactes postelectorals abans de les eleccions.

 Info Ara Balears.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb