URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Reunió amb Junts Avançam

Alternativa | 27 Maig, 2015 00:00 | facebook.com twitter.com

Avui capvespre ens hem reunit amb Junts Avançam, a petició seva i hem fet una primera presa de contacte. Hem valorat conjuntament el resultat de les eleccions i hem constatat la comuna voluntat, per altra banda òbvia, de canviar les formes de governar clientelars i caciquils de l'actual govern. És més que evident que en Tomeu Cifre no tendrà el nostre suport per ser batle, ni cap dels partits que vàrem excloure en el nostre document de pactes postelectorals que vàrem publicar abans de començar la campanya.

Ara bé, també hem de recordar que la representació que ha obtingut Alternativa no és suficient per conformar cap majoria. Per això, ens mantenim a l'espera de veure com avancen les negociacions de Junts amb altres forces i de celebrar una assemblea d'Alternativa per debatre les possibilitats existents d'aconseguir el canvi de govern, en formes i en fons, que necessita el poble.  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb