URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Divendres assemblea oberta

Alternativa | 28 Maig, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest divendres fem la nostra assemblea al Centre Cultural de Pollença a les 20:30 h. Si voleu venir, posau-vos en contacte amb nosaltres via facebook o email (alternativaperpollenca@gmail.com), o contactant directament amb qualsevol membre de l’assemblea.

Després de les eleccions, i amb dos regidors nous, començam un nou cicle. El resultat electoral ha significat la consolidació del nostre projecte i ens ha donat molta força per continuar fent feina per transformar les coses. Us convidam a participar activament pel canvi. Per a nosaltres no són suficients els vostres vots, volem les vostres idees i les vostres mans. Volem ciutadans actius, no votants que dormiten durant quatre anys.

Ordre del dia:

1. Valoració resultats
2. Resum reunió amb Junts
3. Pactes i investidura batle

4. Data per convocar un nou congrés

5. Altres

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb