URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tots per Tomeu

Alternativa | 31 Maig, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Ahir la premsa ens informava que la majoria de batles del Partit Popular de la Part Forana reunits el divendres en un dinar a Felanitx volen que Bauzá se’n vagi ja. Ens hagués agradat veure  aquesta "valentia" durant el conflicte del TIL, sobre tot quan es va fer l'assemblea de batles i només la batlessa d'Alcúdia va votar contra el TIL. Ara és fàcil, arbre a terra, tothom li fa guerra.

Respecte a la presència d'en Tomeu Cifre al dinar per a nosaltres no és cap sorpresa, ja vam dir durant les eleccions que a Pollença es presentava el Real PP i l'Athletic PP.

  A tots ens sorprenia la passivitat d'en Tomeu Cifre aquests dies, on els partits ens estam reunint per arribar a acords i constituir el nou ajuntament. Fins i tot UMP deia que "Tots per Pollença" semblava estar assegut a l'ombra esperant, i es demanaven que esparaven... Ara ja sabem que a pesar del que deia la propaganda electoral  de Tomeu Cifre de que "Tots per Pollença" neixia per fer feina exclusivament per Pollença sense lligams partidistes... Tots aquests dies en Tomeu Cifre ha estat més preocupat pel PP que per la governabilitat de Pollença

  El que no sabem és que pensaran els que es van creure el seu discurs de que "Tots per Pollença" no era el PP i van anar a la seva llista o el van votar. Ara més d'un ha descobert que s'ha presentat, ha fet feina o ha votat a Tots per Tomeu i que aquests mai ha deixat el PP.

 Fotografia i notícia de l'Ara Balears

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb