URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Publicam actes de plens.

Alternativa | 09 Juny, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

Demà dimecres 10 serà la darrera sessió extraordinària de ple l'Ajuntament en funcions, a la mateixa s'aprovaren les actes de sessions anteriors del plens.

A un Ajuntament normal  trobareu les actes dels plens ordinaris penjades a la seva pàgina web, a la flamant nova pàgina de l'Ajuntament Pollença no teniu aquestes actes. Una feina que ara fem des d'Alternativa però que esperam es faci de forma institucional a la nova legislatura . Aquest és un dels acords al pacte d'investidura que hem signat amb Junts Avançam.

Publicació (també al web), complint la llei de protecció de dades, de tota la documentació pública i la informació econòmica relativa a l'Ajuntament: plens, juntes de govern, decrets de batlia... (dins la segona meitat del 2015).

Conforme al disposat en l'article 36 ROF el tercer dia anterior al assenyalat per la legislació electoral per a la sessió constitutiva dels Ajuntaments, els regidors cessants, tant del Ple com de la Junta de Govern Local, es reuniran en sessió convocada al sol efecte d'aprovar les actes de les darreres sessions. Per altra banda, aquesta obligació es fa extensiva als òrgans complementaris (comissió informativa; organismes autònoms; etc ...).

Als enllaços podeu consultar les actes dels plens que ens han enviat en el moment de fer aquest article

- Acta del ple ordinari del 29 de maig 2014

- Acta del ple extraordinari del 13 de juny de 2014

- Acta del ple ordinari del 26 de juny de 2014

- Acta del ple ordinari del 24 de juliol de 2014

- Acta del ple extraordinari del 4 de desembre de 2014

- Acta del ple extraordinari del 29 de desembre de 2014 (1) / i (2)

- Acta del ple ordinari de 29 de gener 2015

- Acta del ple ordinari de 24 de febrer 2015

- Acta del ple ordinari del 26 de març 2015

 - Acta del ple ordinari del 21 de maig 2015

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb